Şimdi Ara

Torrent'ten Dizi İndirme Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu tam olarak nasıl oluyor ? Yabancı siteden indirip alt yazı mı entegre ediyoruz yoksa hazır indirilen sitelerde var mı ? Bu konuda bir yardımcı oluverirseniz iyi olur, bıktım bu dizi-mag türevlerinden.

• Yok mu bilgilendirecek bir hacı abi ?
  • Ben anlatırdım aslında da torrent olayını konuşmak yasak galiba forumda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Ben anlatırdım aslında da torrent olayını konuşmak yasak galiba forumda :)

İllegal bir şey istemiyorum yav, işleyiş nasıl sadece. Tutup link atın demedim.
  • abicim önce turkcealtyazi.org veya divxplanet.com dan izleyeceğin şeyin altyazısının adına bak.O ada göre bölümü indir.Mesela adam ASAP adı altında o altyazıyı paylaşmışsa sen de o isimdeki videoyu indir ki senkronizasyon sorunu olmasın.Ben Video izlerken Gom Player kullanıyorum.İndirdiğin videoyu normal açıyorsun ve indirdiğin altyazı dosyasını videonun üstüne sürüklüyosun.Bu belli bir süre sonra pratikleşir merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: saxomen

abicim önce turkcealtyazi.org veya divxplanet.com dan izleyeceğin şeyin altyazısının adına bak.O ada göre bölümü indir.Mesela adam ASAP adı altında o altyazıyı paylaşmışsa sen de o isimdeki videoyu indir ki senkronizasyon sorunu olmasın.Ben Video izlerken Gom Player kullanıyorum.İndirdiğin videoyu normal açıyorsun ve indirdiğin altyazı dosyasını videonun üstüne sürüklüyosun.Bu belli bir süre sonra pratikleşir merak etme

Eski diziler var mı hocam verdiğiniz sitede ? Alt yazısını buldum ama diğer sitede Blue Mountain State'i bulamadım mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Orijinalden alıntı: saxomen

abicim önce turkcealtyazi.org veya divxplanet.com dan izleyeceğin şeyin altyazısının adına bak.O ada göre bölümü indir.Mesela adam ASAP adı altında o altyazıyı paylaşmışsa sen de o isimdeki videoyu indir ki senkronizasyon sorunu olmasın.Ben Video izlerken Gom Player kullanıyorum.İndirdiğin videoyu normal açıyorsun ve indirdiğin altyazı dosyasını videonun üstüne sürüklüyosun.Bu belli bir süre sonra pratikleşir merak etme

Eski diziler var mı hocam verdiğiniz sitede ? Alt yazısını buldum ama diğer sitede Blue Mountain State'i bulamadım mesela ?

google'dan Blue Mountain State altyazı diye ararsan çıkıyor Zaten en sağlıklı yöntem google search.Oradan yönlendiriliyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı,dizi indirme siteleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben mkvmerge GUI ile altyazıları dizinin bölümlerine tek tek gömüyorum biraz uğraştıyor ama yaptığına değiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.