Şimdi Ara

torrent seed hakkında?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrent ile indirmeye yeni başladım arkadaşlar.Merak ettiğim seed olayı.Bazı davetiye isteyen özel sitelerde peer yaptığın kadar seed'de yapmak gerekiyor,yoksa siteden atılıyorsun belli bir ratio'ya düştükten sonra.
    Ben piratebay ve isohnt'dan yüklüyorum dosyaları.Bu siteler bedava,davetiye vs. istemiyor bildiğiniz gibi.Peki seed etmekde gerekiyor mu yani seed etmenin bir faydası,gerekliliği var mı yoksa sadece başkalrıda yükleyebilsindiye mi gerekli.Bilgisayarı açık bıraktığımda dosyları kaldırmıyorum hemen seed olması için ama bu iki sitede seed etmenin faydası,gerekliliği var mı merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 18 Aralık 2011; 12:48:42 >

• ratio zornluluğu olmayan public sitelerde gerk yok sna kalmış bi şey seed edip etmemek . ben gnelde hayrına seed ediyorum mesela :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abakuzam -- 18 Aralık 2011; 12:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abakuzam

ratio zornluluğu olmayan public sitelerde gerk yok sna kalmış bi şey seed edip etmemek . ben gnelde hayrına seed ediyorum mesela :D

Teşekkürler dostum.Bende pc'de işim olduğu,açık kaldığı sürece dosyaları kaldırmıyorum hemen. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

quote:

Orijinalden alıntı: abakuzam

ratio zornluluğu olmayan public sitelerde gerk yok sna kalmış bi şey seed edip etmemek . ben gnelde hayrına seed ediyorum mesela :D

Teşekkürler dostum.Bende pc'de işim olduğu,açık kaldığı sürece dosyaları kaldırmıyorum hemen. :)

ne demek
  • Olay şu şekilde işliyor, yeni eklenmiş paylaşımda seed sayısı 10civarı oldumu kaynak olmaktan çıkabilirsin. Kaynak çok düşükse 1-2 gibi yardımcı olmak gerek.
  • Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.