Bildirim
Torrent Programları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadasım torrent sitelerinden torrent dosyasını indiriyosun sonra o dosyayı aruzerus acıkken uzrine bırak gerisini o halleder daha kolay anlatma sekli bulamıyorum umarı anlamıssındır -
quote:
Orjinalden alıntı: boşadam
Arkadasım torrent sitelerinden torrent dosyasını indiriyosun sonra o dosyayı aruzerus acıkken uzrine bırak gerisini o halleder daha kolay anlatma sekli bulamıyorum umarı anlamıssındır
arkadaş doru anlatmış nette torrent siteleri onlardan sağlam birine üye olacan sonra siteden istediğin .torrent uzantlı dosyayı indirce azureus direk downloada başlar kolay kullnımlı bi program dır kolay gelsin -
Üye olmaya da gerek yok, meselahttp://iso?????????hunt.com/ ya dahttp://tor????rentz.com/ dan girip istediğin anahtar kelimeleri aratıyorsun, torrent dosyasını bulup indiriyorsun. Sonra da arkadaşların dediği gibi Azureus'u açıp üzerine bırakabilir ya da .torrent dosyasını çift tıklayabilirsin. -
sana tavsiye edebileceğim torrent kaynakları,
pm den yolladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 20 Şubat 2006 17:42:32 > -
Peki pm deki **** yerlerine ne yazıcağız?
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
sana tavsiye edebileceğim torrent kaynakları,
pm den yolladım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- office 2007 indir
- pdf 2 sayfayı tek sayfa yapma
- stok takip programı full+crack
- lsass.exe nedir
- idm sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor hatası
- vpn ne işe yarar
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- en iyi ücretsiz antivirüs programı
- bağlantı sıfırlandı hatası
- chatgpt nedir, nasıl kullanılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X