Şimdi Ara

Torrent Oyunu Orjinal İle Birleştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim ve bir sorum olucak cevabını aradım ama bulamadım sorum şu:

Şimdi bildiğiniz üzere yeni yönetmeliğe göre 1 Mayıs 2017'den itibaren saat 2:00 ile 8:00 arası yapılan indirmelere AKN ye işlemiyor ve ben Uplaydan Assassin's creed indirmek istiyorum ama uplaydan indirme zamanlamasını bulamadım uTorrent programında bu özellik var ben şimdi torrentden bu oyunu indirsem ve crack yapmasam ve akabinde uplaydan oyunu indirme seçeneğine basıp torrentden indirdiğim yeri seçsem yine 49GB'lık bir indirme mi yapar yoksa eksik dosyaları mı tamamlar ve ayrıca bu şekilde 49GB'lık bir indirme yapmadan torrentden indirdiğimi orjinal hale çevirebilir miyim ?

Yani sorum bu ve biraz karışık gelebilir :D eğer yardımcı olursanız çok makbule geçer ve eğer anlaşılmayan bir durum varsa tekrardan daha temiz anlatabilirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar..

• Oyunu indirebasın ve azcık indikten sonra uplayden çıkın.

Sonra Görev zamaanlıyıcıyı saat 2 de uplay i başlatacak şekilde ayarlayın. Saat 8 de otomatik durmasını istiyorsanız, saat 8 de bilgisayar kapancak şekilde ayarlayın. (Google da aratın videolu,resimli her türlü anlatımı var bunların). Hiç torrentle uğraşmanıza gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac syndicate i öyle kurdum bende. Türkçe paketi kurulmadığı için orjinal aldım. Kurulmu baslattım simgeyi gördükten sonra cıktım uplaydan. Sonra indirdiğim torrentteki kurulmuş oyun dosyalarını kopyala yapıstır yaptım uplaydeki dosyaya sorun olmadı. Tek sorun güncelleme ve eksik dosyaları kurarken bekledim o kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Ac syndicate i öyle kurdum bende. Türkçe paketi kurulmadığı için orjinal aldım. Kurulmu baslattım simgeyi gördükten sonra cıktım uplaydan. Sonra indirdiğim torrentteki kurulmuş oyun dosyalarını kopyala yapıstır yaptım uplaydeki dosyaya sorun olmadı. Tek sorun güncelleme ve eksik dosyaları kurarken bekledim o kadar :)

Usta senin dediğin gibi denedim ama beceremedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Oyunu indirebasın ve azcık indikten sonra uplayden çıkın.

Sonra Görev zamaanlıyıcıyı saat 2 de uplay i başlatacak şekilde ayarlayın. Saat 8 de otomatik durmasını istiyorsanız, saat 8 de bilgisayar kapancak şekilde ayarlayın. (Google da aratın videolu,resimli her türlü anlatımı var bunların). Hiç torrentle uğraşmanıza gerek yok

Abi senin söylediği şekilde yapmak için bi baktım google dan öyle deniycem bide daha mantıklı gibi her ikinizede teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.