Şimdi Ara

Torrent Kullanan Arkadaşlar Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrenten oyun çekiyorum fakat benim oturduğum bölgede sürekli elektrikler gittiği için indirdiğim dosya hata veriyor indirmeye devam etmiyor,bu 3. denenmemdi artık uğraşamıcam eksik dosyayı tamamlamamın bir yolu varmıdır nasıl devam ettirebilirim birde buna bir önlem alabilirmiyim herseferinde baştan indiriyorum pc kapanınca hata veriyor,kafayı yicem artık yardım edin lütfen

• bittorent indir.
  • hangi torrent sitesinden indiriyorsun. zamunda da öyle bir sorun olmuyor.
  • uTorrentda elektrik gitse, bağlantı kopsa, pc kapansa da kaldığı yerden devam ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

uTorrentda elektrik gitse, bağlantı kopsa, pc kapansa da kaldığı yerden devam ediyor?

Bende böyle biliyorum ve hep te böyle oldu bende.
  • İlginç. Zamunda+uTorrent kullan.
  • turk torrenten çekiyorum...nasıl ilginç ya sizde olmuyor mu yani?İndirdiği sırada elektrikler gidip pc kapanınca eksik dosya hatası veriyor...herseferinde bu aynı farklı siteden çeksem ne farkedecek ki ?İyice kafam karıştı yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Utorrent ile bugüne kadar ne indirdiysem hepsini yarıda kestim,hepsine de sorunsuzca devam ettim,utorrent kullanmayı dene bakalım aynı şey olacak mı yine.
  • utorrent kullan
  • utorrent zaten kullandığım program,çok ilginç çöldeki bahtsız bedeviye döndüm resmen,arkadaşlar ben durdurmuyorum öyle olsa tamam devam ediyor fakat aniden kapanınca hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

utorrent zaten kullandığım program,çok ilginç çöldeki bahtsız bedeviye döndüm resmen,arkadaşlar ben durdurmuyorum öyle olsa tamam devam ediyor fakat aniden kapanınca hata veriyor.

torret i baştan çek o kaldığı yerden devam eder ( utorrent )
  • cenabet dolaşma, düzelir
  • zamunda+utorrentle hiç bir sorun yaşamazsın torrentci genc
  • evet torrenti baştan aynı yere indir. indirmiş oldugunu silme üzerine yüklesin dosyalar aynı olcagi için buffer dolmaya başlıycak eksik kalan kısım varsa tamamlıycak yoksa dosya %100 tamamlanıp indirilenlerde olucak.
  • Dosya'yı silmeden sadece torrenti silip yeniden yükleyince düzeldi,yardımı dokunan herkese teşekkürler Şimdi ben indirip sildiklerime yanıyorum Tekrar hata verirse böyle düzelticez artık.
    Zamunda'ya daha önce bakmıştım üye alımı kapalıydı,üyelik alımı açılmış ilgilenenlere duyrulur
    Rusça bir site anlaşılmıyor çoğu yeri ama idare edicez artık,yokmu bunun ayarı falan ingilizce yapamıyormuyuz bu siteyi ?
    Special Thanks :hapocod , McCarty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUSTIN -- 18 Temmuz 2010; 21:16:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

turk torrenten çekiyorum...nasıl ilginç ya sizde olmuyor mu yani?İndirdiği sırada elektrikler gidip pc kapanınca eksik dosya hatası veriyor...herseferinde bu aynı farklı siteden çeksem ne farkedecek ki ?İyice kafam karıştı yardım lütfen

indirdiğin dosyada problem olmasın? bağlantı kopsa da sonradan açtığında devam etmesi gerek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.