Şimdi Ara

torrent invalid url hatası (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklıma hiçbir çözüm, hiçbir olasılık gelmiyor yardımınız lazım.

Geçen hafta torrentler çalışmamaya başladı. Geçici bir problem olabileceği için birkaç gün beklemeye karar verdim fakat düzelmedi. Avast ve Spybot 1.6.2 ile tarattım hiçbir şey çıkmadı. Kullandığım Torrent programı uTorrent 1.8.5, başka torrent programları yükleyip sorunun utorrentten kaynaklı olup olmadığını kontrol ettim. Bütün torrent programlarında aynı hata çıkıyor. Format atıp herşeyi baştan kurdum. Öteki bilgisayarın linux işletim sisteminde torrentler çalışıyor fakat yeni formatlanmış windows 7'de halen çalışmıyor.

*Problemin internetten yada modemden kaynaklı olmadığı ortada çünkü öteki bilgisayarda hiçbir problem yok.
    *İşletim sistemine yada torent programına özgü bir hata da olmadığı ortada.

Çözüm: uTorrent 1.8.5 udp tracker desteklemiyormuş onca zaman boyunca http tracker kullanmışım herhalde. udp destekli ve reklam zırıltısız son utorrent versiyonu 2.2.1. Kurup denedim çalışıyor. Problem çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 11 Aralık 2014; 15:51:54 >

• Bende Utorren 1.8 kullanıyordum, yeni sürümler çok reklamlı diye. Ama sürekli InvalidURL hatası alınca çözüm aradım ve dediğiniz gibi 2.2.1 sürümünü yükleyince sorun kalmadı. Çözüm için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.