Şimdi Ara

Torrent hızım iyice düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum hep aynı muhabbet.Kafayı yiyecem artık daha 1 ay öncesine kadar 150-200 kb ile indiriyodu.Yavaş indiriyor diye canım sıkılırdı ama şimdi iyice düştü.Şimdi ise 50-70 kb'ı zor görüyor.Seed/leech olayını gördüm zamunda falan hepsini denedim gene birşey olmadı.Modeme reset attım gene düzelmedi.Yok mu bunun çaresi

• speedtestte değerler ne?
  • Download speed: 0.97 Mbps
    Upload speed: 0.21 Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 23 Mayıs 2012; 17:34:02 >
  • normal o zaman indirme hızı. seeder da az galiba.
  • internet paketinin hızı kaç. benim de aynı sorun normalde 8mbit 1 ay öncesine kadar seeder fazla olunca 600-700 fırlıyodu şimdi 100ü geçmiyor speedtest ile 1.8mbit gösteriyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreApple

internet paketinin hızı kaç. benim de aynı sorun normalde 8mbit 1 ay öncesine kadar seeder fazla olunca 600-700 fırlıyodu şimdi 100ü geçmiyor speedtest ile 1.8mbit gösteriyor anlamadım

paket hızını tam olarak bilmiyorum ama internetim sınırsız
  • Akk den habersiz kullanıcıları tespit etme konusuna hoşgeldiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 internetim çok yavaş
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pan_

Akk den habersiz kullanıcıları tespit etme konusuna hoşgeldiniz.

tebrik ederim beni başarıyla tespit ettiniz. nedir bu akk ?
  • Benimde bitti bu akk

Ya radyo dinliyorum o kadar fazla harcamaması gerek nasıl biter :S

• 9GB download yaptım, hızım 1.20mb ne iş TTNET
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreApple

internet paketinin hızı kaç. benim de aynı sorun normalde 8mbit 1 ay öncesine kadar seeder fazla olunca 600-700 fırlıyodu şimdi 100ü geçmiyor speedtest ile 1.8mbit gösteriyor anlamadım

Aynen bende 1 ay öncesinde 500-600 çok hızlı indiriyoru nedense şimdi 100 ü geçmiyor speed test ettim 1 mbit gösteriyor anlamadım gitti
  • peki bu akk sadece 1 aylığına mı yani bu ayın parasını ödeyince bi sonraki ay a hız eskisi gibi mi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.