arkadaşlar bitcometle fm2006 yı indiriyordum 25-26yla geliyordu herşey çok iyiydi taki %99 a gelene kadar:( %99.9 da kaldı kullanıcılarda bir dünya kişi war böyle kalan ne yapabilirm başka biryerdenbulup dewam fln edemez miyim?yada başka bir çözüm önerinz war mı?
hadi ya cok kotu be kafayı cizerdim valla ben,inan nasıl olur bilmiyorum ama umarım bilen vardır cozumu.allah sabır versin sana
kapat aç dicem ama ??
baya denedim olmuyor ya üf ama herkes 99.9 da kalmış :@
ayni dosyayi kullanan ancak baska seedlere baglanan torrent dosyasi varsa diger sitelerde devam edebilirsin. yoksa bir kisinin gelip size teker teker 0.01'i gondermesini beklemekten baska careniz yok(bildigim kadari ile)
eyvallah arkadaşlar başka siteden buldum indirdim:)bu seferde crack sorunu çıkıt
aynı sorun emulede var %99.5 değerine kadar mesela 30k ile iniyor sonra birden 0,2k gibi komik bir değere düşüyor. kalan süre 20 sn iken birden 15 dk'ya çıkıyor ne yapabilirim. bi kere bunun yüzünden 70kb için 3 gün bekledim