Şimdi Ara

Toroman' a 2 maç ceza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam futbolcuya tabiki müdahale etme engelleme yapma diyen yok.

Yaptığın engelleme topu elde etmek için değilde tamamen rakibinin poziyonunu bozacak şekilde olursa
    bu fauldür. Duruma göre kart görmezsin yada sarı veya kırmızı kart görmen gerekir.

Hocam senin de bildiğin kuralları sana anlatmaya çalışıyoruz.

Bence kart haklıydı fakat cezası 1 maç olmalı.

Benden bu kadar.

Son not Kezman'ın pozisyonu için bir üstteki mesajıma bakabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya hoca engelemeye çalıştım derken neyi söylüyor ben gitmesin diye çaktım dirseği mi diyor yapma lütfen.
    ne yapacak gel geç Serkan mı diyecek orada.engellemeye çalışacak tabiki.
    ha kontrolsüz savurmuştur elini o olur.
    benim dediğim kasti birşey olmadığı.zaten ikisi de kasıtlı değildi diyor...hakem zaten görmemiş yan hakemlerden ikis görmemiş 4.hakem adamın dudağını kanarken acı içinde görünce"ha bak dudağı kamamış kesin dirsek falan vardır burada"mantığıyla hareket edip hakemi uyarıyor...ce hakem kırmızı gösteriyor...hani iki gün önce bas bas bağırdılar ya"hakem yan hakemi dinlemedi atmadı Mehmet Sedefi"diye.ona karşı eyyam yapıyorlar görmedikleri inanmadıkları kartı çıkarıyorlar....
    e 2 maç ceza olması için kasıtlı yapılmış olması gerekmiyormu hareketin,yeni kurallar mı çıktı yoksa ben görmeden?

gene kurban burada BJK o da ilginç tabi.küfürden saha kapanır BJK ilk olur.5 kırmızı kart gçsterilir"vay efendim afferim hakeme bak ne kadar cesur denir ama o maçtan sonra göremesin o delikanlı hakemleri ortada.olan gene Beşiktaşa olmuştur.ligin kobayı olduk tabiri caizse.nerede yani bir kural uygulanacak nerede bir "artistlik" yapılacak önce Beşiktaş da deneniyor..

• e aynı şeyleri söylüyorz hoca ya.
    ama kırmızı bence biraz ağırdı.
    ha hakem haketmeden gösterdi diyebilirmiyiz.hakem görmediki bile nasıl haklı haksız olsun.

aynı olay FB başına gelseydi aynı arkadaşlar aynı şeyleri söylecekmiydi benim en çok merak ettiğim şey aslında bu...
    yani orada Serkan ile Toraman yer değiştirmiş olsaydı gene aynı şeyleri mi okuyacaktık şu an?
    ya da çıkmayan kartlar şu bu olup da BJK kazansaydı FB kaybetseydi...
  • Hocam diğer hakemlere niye görev vermişler. Yada görevlerinden birisi nedir diyelim ?
    Hakemin görüş alanına olmayan pozisyonları gördüğü zaman hakemi uyarmak.
    Bu olayda 4. hakem görmüş ve uyarmış. Yani hakem görmedi diye bir durum söz konusu değil.

Hocam arkadaşların ne söyleceklerini bilemem ama tersi durumda Serkan'ın kırmızı kart görmesini normal karşılardım.

Sana göre kart ağır olabilir ama bana göre ağır değil.

quote:

e aynı şeyleri söylüyorz hoca ya.
    ama kırmızı bence biraz ağırdı.
    ha hakem haketmeden gösterdi diyebilirmiyiz.hakem görmediki bile nasıl haklı haksız olsun.

aynı olay FB başına gelseydi aynı arkadaşlar aynı şeyleri söylecekmiydi benim en çok merak ettiğim şey aslında bu...
    yani orada Serkan ile Toraman yer değiştirmiş olsaydı gene aynı şeyleri mi okuyacaktık şu an?
    ya da çıkmayan kartlar şu bu olup da BJK kazansaydı FB kaybetseydi...

• ama hoca diğer kupa maçında bu kadar iyimser değildiniz ne oldu da böyle oldu?
    "o maçı kaybettiniz bu maçı kazandınız" olayı gelmez mi insanın aklına?
  • quote:

ben öyle demiyorum bütün TV programlarında sölendi kartı 4.hakemin uyarısı ile aldığını.
    bakın faul vardır kırmızı kart da doğrudur ona lafım yok bunlar tartışılacak şeyler.
    ben diyorum futbolcular kendileri söylüyor bütün yorumcular istemdışıydı kasti birşey yoktu diyor e kusura bakmayın ama sizler de inanmadığınız şeyleri söylemeye başladınız artık.
    maç temizdi katıksızdı diyorsunuz ama ben şöyle bir kurcalayayım 50 tane hakem hatası çıkarırım size.ama uğraşacak halim yok bunlarla sıkıldım ben artık çünkü...
    misal daha maçın başlarında Kezman ın Gökhan Zan a yaptığı hareketleri bütün forum çıksın "orada sarı kart olmaz" desin kimse beni ikna edemez...adam arkadan itiyor uruyor tekme atıyor abanıyor...daha ne yapması lazım sarı kart görmesi için?
    ama bizim derdimiz bu değil.haketmedik yenemedik bu kadar basit bizim için olay...

1-4.hakem uyarısı ile alındığını biliyoruz benim lafım 4.hakemin sadece kanamayı görünce kart verdirtti demene idi.
    2-Ben şahsen yorumcuların istemdışı dediğini duymadım ki duysamda kendim görüyorum.İbrahim Serkan'a bakıyor,kolunu yapıştırıyor.İstem dışı olan nedir burada?Sadece hareketinin yaratacağı sonucu kestiremiyor ki bu istem dışı olduğu anlamına gelmiyor.
    3-İnanmadığım şeyi söylemem merak etme sen.Daha öncede siz bunu demek istiyorsunuz diye dediklerimizin aksini söylüyordun.Hoca istersen biz bırakalım sen önce neye inandığımızı daha sonra da ne demek istediğimizi yaz bizi yorma.
    4-Aynı maçı bana da verseler 50 tane hata bende çıkarabilirim.Sadece hakem kupa maçındaki gibi sonuca direk etki edecek hatalar yapmadı.Bu maç ile kupa maçını kıyaslamanın ne kadar doğru olduğu hakem notlarına bakınca da ortaya çıkacaktır.

Kupa maçı ile bu maçtaki hakemin tavırları gece ile gündüz gibi.Yan hakem 2 oyuncu için kart göster derken hakem görmediği pozisyonda faul verip sen karışma derse kim Dereli iyi niyetli diyebilir?Madem bu kadar objektiftidiniz her zaman o maç sonrası çıkıp söyleseydiniz bunları.O maçtaki Bakinin golüne bile buradaki Beşiktaşlılarınn %90'ı nizami dedi.Lütfen tüm Fenerlileri işine gelmediğinde bağırıp çağıran işine geldiğinde susan,Beşiktaşlıları ise hep susan objektif kişiler olarak gösterme huyunuzdan vazgeçin artık.Burada defalarca gördük bizim sesimiz çıktığında ağlıyoruz,siz hakkınızı arıyorsunuz.

Tekrar edeyim ben hayatım boyunca kupa maçındaki kadar KURULMUŞ BİR HAKEM görmedim.Bunun aksine de kimse beni inandıramaz

• ya hoca gene demek ityordun mevzusuna gireceksek çıkamayız şimdi burada..
    ilk maçta hakem yaktı maçı bitirdi bizi öldük bittik ahvolduk ligden çekilelim diyordunuz.
    bahanelerle işimiz yok bizim.yok kırmızı görmüşte sarı göstermemiş de ofsayt vermiş de penaltı vermemiş de...
    ha diyeceksinki o maçta kararlar yanlıştı bunda doğru e o da nasıl baktığına bağlı biraz da...hep kendi pencerenden çieri doğru bakarsan dışarıyı göremezsin...
    bak bu maçtada benzer şeyler oldu ses çıkamıyoruz neden?
    çünkü Fener daha istekliydi.iyi oynayan bizdik hakettiği sonucu alan Fener.neden çünkü iyi oynamak yetmiyor rakibinden 1 fazla attımı bitiyor iş...
  • Benzer şeyler?????????????
    Neyse haklısın,Hep kendi pencerenden içeri bakarsan dışarıyı göremezsin...
    Uzatmanın anlamı yok
  • İlker hocam kupa maçından sonra ben hakem hakkında bir şeyler söylemedim.

Ama o maçla bu maçtaki hakem hataları aynıdır dersen orda dur derim.

Sen bari yapma hocam. Bu maçta benim gördüğüm en büyük hakem hatası Kezman'a verilmeyen sarı karttı.

Neyse zaten iki maçta geride kaldı bitti gitti. Biz ne söylesek boş artık.
  • ah yanlışlıkla oldu
  • Bir an şaşırdım
  • ulen allah cezanızı vermesin,hangi maçı kaçırdım ulAn şekline girdiydim
  • Ya nooluyoz dedim, yine bi katakulli mi dönüyo derken...Hort olduğunu gördüm...Akşam akşam...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.