Şimdi Ara

Toroğlu'ndan hodri meydan! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konu çok büyütüldü ya adam belkide kötü niyetle söylemedi bizimkiler aldı verdi.. bu yönetimde iş yok bence kendi başlarına birşeyler yapıyorlar ...
  • sevişirse sakatlanır arkadaş doğru söylüyor :D şaka biryana bende galatasaraylıyım erman toroğlu bence kötü bişey söylemedi.
  • Olayın asıl suçlusu Posta gazetesi gibi görünüyor. Erman Toroğlu "ben yaptım ve başıma bunlar geldi" gibisinden bir açıklama yapmış.

    Ardada yanlış var ama asıl yanlış Adnan Polattadır. Arda sanki kankası yada askerlik arkadaşı paso beraber takılmalar, açılışlara beraber gitmeler. Arda ne derse eyvallah maşallah koskoca Gs'yi Arda almış elinde çeviriyor. Bu kadar yüz verirsen iki gün sonra höt diyemezsin ayrıca yavaş yavaş takım içinde ciddi sorunlara yol açarsın. Arda bu şekilde bir açıklama yapma cesaretini kimden alıyor senin bağlı olduğun bir klup var, usluplu bir sekilde açıklamanı yaparsın yada sessiz kalırsın gerekeni senin bulundugun camianın basın sözcüleri falan halleder ama maşallah yönetim taraftarı gaza getirme yoluyla iş hallediyor.

    Erman Toroğluna bu durumdan yararlanalım diye sevmeyen baska birileri birşey yapsa ne olacak bu GS camiasına yıkılmayacak mı bunu temizleyebilecekler mi. Unutmayın en azından çamur at izi kalsın demişler.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.