Bildirim
Tor nasıl kullanılır ? bilen birisi yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ben deep web için mobil versiyonunu kuklandım ama pek güvenemediğimden sildim. Eğer deepweb içinse boşverin derim. Öyle girilesi merak edilesş bir yer değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağol cevap için, deep web için değil zaten girsem sonraki yaşantım kayar herhalde benim (takıntılarım yüzünden). VPN görevi görüyormuş ya hem vpnler paralı hem de güvenmiyorum vpnlere. tor daha gizli geliyor ondan sordum. amacım öyle +18 görüntüler de değil. -
İndirip direk giriyosun başka bir ayar filan yok
Hocam vpn konusunda da şöyle bir şey söyleyim. Vpn'i açtığınızda bir uyarı geliyor. Aslında başkasının ip adresini size veriyor. Sizinkini de başkasına. Yani sizin ip adresinizi baikası kullanırken sorun çıkabilir çünkü genelde deepwebe girmek için kullanılıyor bu Tor
Bor maden
Toru bilmiyorum
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X