Şimdi Ara

Toptan çorap almak hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben çorap almaktan sıkıldım açıkcası, sürekli kaybolmalarından da. O yüzden tek tip gidip 100 adet kadar çorap almayı düşünüyorum. Hem daha uyguna gelir hem de çiftlerin hepsi aynı olacağından her sabah çift arama derdinden kurtulurum. İnterneti şöyle bir araştırdım ama dişe dokunur bir şey yok.http://www.corapfabrikasi.com/anasayfa diye bir sayfa buldum. Alışveriş yapanlar var mı? Fiyatlar iyi göründü. Baya iyi hem de.http://www.corapfabrikasi.com/toptan-ucuz-erkek-corap/erkek-duz-corap 12'li çorap 7,5 tl, tanesi 0.6 kuruşa geliyor. Çorap konusunda pamuklu olsun gerisi önemli değil düşüncesindeyim. Buradan ya da başka yerden alışveriş edenler varsa fikirlerini bekliyorum.







  • güzel, bize de lazım:D toptancıdan iyi, kalın, kışlık çorabı 12 adedini 10tl'ye alıyoruz. daha uygun bulursak orayı tercih ederim 40 50 çift alabilirim.
    www.corapfabrikasi.com kargo ücreti müşteriye ait. sürpriz kargo gelir endişesiyle almaktan çekiniyorum.
  • kaçınn kaçınn kargodan geciriyor


    Lütfen bu siparişinizde kullanmak istediğiniz kargo metodunu seçiniz.

    Ağırlığa Göre Kargo Türkiye (Ağırlık: 10.00kg) --- 20,00TL

    Sabit Fiyatlı Kargo Sabit Fiyatlı Kargo --- 35,00TL
  • HB'den Allah razı olsun, 2 senedir converse giyiyorum. Hepsi gri renk, uzun ve kısa toplam 15 çift falan. Birisi görse hergün aynı çorabı giyiyorum sanar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnt-2

    kaçınn kaçınn kargodan geciriyor


    Lütfen bu siparişinizde kullanmak istediğiniz kargo metodunu seçiniz.

    Ağırlığa Göre Kargo Türkiye (Ağırlık: 10.00kg) --- 20,00TL

    Sabit Fiyatlı Kargo Sabit Fiyatlı Kargo --- 35,00TL




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12tane_4buçuklira

    Buda bir alternatif.
  • Öncelikle herkese merhabalar, corapfabrikasi.com olarak yorumlarınızı görünce hemen DH üyesi olduk :) Çaylak üye olduğumuz için, yorum yazmak yerine tnt-2 arkadaşımıza gönderiyoruz mesajı, o sizlere iletecektir. (kendisi iletmek yerine bizim yazmamızın daha iyi olacağını iletti bize, güzel mesajı için teşekkürler)
    Mesajlarımızı zaman zaman kontrol edeceğiz, dilerseniz bize buradan veya iletişim bilgilerimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.
    tnt-2 arkadaşımızın yaptığı yorum sanırım eksik bilgiden kaynaklandı, Ağırlığa göre kargo ürünlerimizin PTT kargo anlaşmalı fiyatı, Sabit kargo fiyatı ise 35 TL'yi aşan siparişlerde daha ucuz kargo seçeneği olması için koyduğumuz bir seçenektir. Yani müşterilerimizin sürpriz kargo ücretleriyle karşılaşmaması için sadece bir opsiyondur. Sipariş verirken hangisi daha az tutarsa o seçeneği seçebilirsiniz. Siparişinizi onaylamadan önce bütün tutarlar onaylamanız için gösterilecektir zaten.
    Eleştirilerini ve fikirlerini bizimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz :)
    Çorap Fabrikası




  • Eşiniz ablanız kız kardeşiniz varsa pentiden baktırabilirsiniz. Mağaza bayan çamaşır ağırlıklı olduğu için erkekler pek girmiyor ama erkek çorabıda sattıkları oluyor. Ve kampanyalı fiyatlarla tanesi 1tl den on numara kalite çorap alabiliyorsunuz. Senede 2-3 kampanya olur. Ben kısa uzun toplamda 20-30 çift almışımdır.

    Birde CA Veya HM gibi mağazalarda 8 li 10 lu satılıyor onlardanda faydalanabilirsiniz. Renkli veya sade seçenekler mevcut. Yine maliyet çifti için 1 tl gibi birşey oluyor indirimlerde.

    50-60 kuruşa 1 liraya satan seyyarlarda oluyor 5i 5 yada 6sı 5 lita gibi ama aman diyim uzak durun. Ayağınız çorabın rengini alır uğraşırsınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Ağırlığa göre kargo ürünlerimizin PTT kargo anlaşmalı fiyatı, Sabit kargo fiyatı ise 35 TL'yi aşan siparişlerde daha ucuz kargo seçeneği olması için koyduğumuz bir seçenektir. Yani müşterilerimizin sürpriz kargo ücretleriyle karşılaşmaması için sadece bir opsiyondur. Sipariş verirken hangisi daha az tutarsa o seçeneği seçebilirsiniz. Siparişinizi onaylamadan önce bütün tutarlar onaylamanız için gösterilecektir zaten.
    Eleştirilerini ve fikirlerini bizimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz :)
    Çorap Fabrikası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khalasar

    HB'den Allah razı olsun, 2 senedir converse giyiyorum. Hepsi gri renk, uzun ve kısa toplam 15 çift falan. Birisi görse hergün aynı çorabı giyiyorum sanar.

    Evet bi converse olayı olmuş :)
    Neydi o olay ya bedava mıydı maliyet neydi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ju3x

    quote:

    Orijinalden alıntı: Khalasar

    HB'den Allah razı olsun, 2 senedir converse giyiyorum. Hepsi gri renk, uzun ve kısa toplam 15 çift falan. Birisi görse hergün aynı çorabı giyiyorum sanar.

    Evet bi converse olayı olmuş :)
    Neydi o olay ya bedava mıydı maliyet neydi :)

    Hepsiburada kampanya yapmıştı, sepetinize herhangi bir ürün eklediğinizde convers çorap sepete otomatik olarak ekleniyordu. Alt limit falan yok.
    Neyse araştırdık ücretsiz kargo olarak ne var ne var diye bakınırken 30 kuruşa nescafe çakması bir markanın kahvesi vardı ücretsiz kargo şeklinde.
    Sepete eklediğimizde 3 lü convers çorapta otomatik olarak ekleniyordu.

    Bu şekilde 100 den fazla çorap sipariş ettim. Geleceğinden pek umudum olmasada HB kampanya ya alt limit koyup 50 lira ve üstü alışverişlere çorap hediye etmeye devam etti ve bizim çorapları gönderdi.
    Çorapları ayrı ayrı sipariş geçtiğim için HB ayrı ayrı kutularda gönderdi doğal olarak. Garaibim kargocu asansördeki kutuları boşalta boşalta bitiremedi. Gittim yardım ettimde asansördeki kutuları boşalttık. Birkaç çorapta kendisine hediye ettim tabi. He bu arada kargocu baya sinirlenmiş olacakki bana listedeki kağıdı tek tek imzalattırdı . Normalde 2-3 kargom geldiğinde tek imza yeter diyen adam hepsini imzalamazsan vermem diyordu :)

    Çoraplar geldi ama sepetteki asıl ürün olan kahveler ortada yoktu. Onlar tedarikçi firma tarafından yollanacaktı fakat elime ulaşmadı. Uzun yazışmalar sonucu kahvelerin parasını da geri aldım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.