Şimdi Ara

Toprak tyt 2021 matematik denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk denemesini çözdüm de burda bu denemeye vay çok easy yok yata yata çözdüm vs diyorlardı bence abarttıkları kadar değil . He çok basit sorularıda var ama bazı soruları ortalama ama deneme kalitesiz boyama kitabı

• Hocam buradakiler bütün denemeleri yatarak, uykulu ve çok yorgun çözer ve tabii ki deneme çok kolaydır:D
    Çözmediğim icin seviyesi hakkinda yorum yapamayacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 25 Aralık 2020; 0:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt
    Valla hocam tilt oldum ya yazanlar her denemede fulluyo heralde
  • Netler hakkinda yorum yapmiyorum hocam cok kolaydi yazanlarin dusuk netler yazdigini da gördüm.

• Aga ben de ilk denemeyi çözdüm 26 net yaptım (önceden daha düşük gelirdi) sevinemiyorum deneme öncekilerne görekolay geldi biraz (veya netlerim artmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F655C4790 -- 25 Aralık 2020; 1:18:47 >
  • geometrisi bi beni mi zorladi

• aga boyama kitabı falan değil bence geometrisi gayet sağlam yeni başlayanı geliştirir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geometrisi mükemmel mat ortalama bence hocam bende 2020 versiyonu var 15 li olan bu sene bazi sacma sorular vardi onlar cikarildiysa saglam deneme olmustur
  • Hocam bende aldım dün 12 liydi basım yılı aralık 2020 diyor hangisi guncel basım?12 li mi 15 li mi
  • Bana da o kadar basit gelmedi

• kolay-zor demek mantıksız 50 net yapan zor diuor 100 net yapan kolay ya da deneme geliyor 50 net yapan adam o deneme 55 yapıyor kolay diyor 100 den 95'e düşen adam neti düştü diye zor diyor ayrca burada her şeye kolay denmesi de doğru

• doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt

12li olan yeni basım hocam

• Olabilir ama zaten benim matematiğim de iyi Endemik karekök gibi Yayınları da çözdüm Ama bunun Çok basit olduğunu söyleyemem
  • bu yayın forum için günde 1 pr yapacak adam mı tuttu lan ne toprakmıs

• 15 li olan eski basımı çözüyorum cebiri basit problemlerde 1 soru zorluyo arada eski basım soruları yerleştirmişler ama geosu matematiğinden zor çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.