Şimdi Ara

TOPPİK ,DERMMATCH veya benzerlerini kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar toppik,fixplant,fully bide dermmatch gibi ürünleri kullananız var mı?Memnun musunuz?Bu konu hakkında fikir alışverişi yapalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alın ve yanlara dermmatch üstlere toppik gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

alın ve yanlara dermmatch üstlere toppik gider

Hocam dermmatch kullandınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

kullanıyorum hala belki kullanması ilk etapta zor alışınca diğerlerinden daya iyi bence ayrıca bi kutu yaklaşık 6 ay gidiyo şakak alın üst kısımları gayet kapatıyor :)
  • quote:

quote:

quote:

kullanıyorum hala belki kullanması ilk etapta zor alışınca diğerlerinden daya iyi bence ayrıca bi kutu yaklaşık 6 ay gidiyo şakak alın üst kısımları gayet kapatıyor :)

Hocam bende dupa saç dökülmesi var yani ense,yanlar ve şakaklar dahil kafamın heryerinde seyreklik var.Saçlarımı 2-3 numara kestirip dermmatch kullanmayı düşünüyorum.Fiyatına baktım eczadolabım.com da 250 lira civarı o yüzden biraz tereddüt ettim acaba bana uygun olur mu diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bende dupa saç dökülmesi var yani ense,yanlar ve şakaklar dahil kafamın heryerinde seyreklik var.Saçlarımı 2-3 numara kestirip dermmatch kullanmayı düşünüyorum.Fiyatına baktım eczadolabım.com da 250 lira civarı o yüzden biraz tereddüt ettim acaba bana uygun olur mu diye

3 numarada dermmatch belki belli olabilir anlaşılabilir ama serce parmagının yarısı uzunluğunda tutarsan saçlarını ve saçlarını açık alanlarada doğru dermmatch kullanarak kapatırsan sorun çözülür

bak belki ilk başlarda nasıl yapıcam olmadı beceremiyorum diyeceksin ama bi gün gececeksin aynanın karsısına yapacaksın sacını yıkayacaksın olmadı tekrar olmadı tekrar.sonra rutin elin alışacak zaten ve dısardan da anlaşılmayacak.imkanın varsa dene en kötü 250 lira kaybedersin ama ya olursa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3 numarada dermmatch belki belli olabilir anlaşılabilir ama serce parmagının yarısı uzunluğunda tutarsan saçlarını ve saçlarını açık alanlarada doğru dermmatch kullanarak kapatırsan sorun çözülür

bak belki ilk başlarda nasıl yapıcam olmadı beceremiyorum diyeceksin ama bi gün gececeksin aynanın karsısına yapacaksın sacını yıkayacaksın olmadı tekrar olmadı tekrar.sonra rutin elin alışacak zaten ve dısardan da anlaşılmayacak.imkanın varsa dene en kötü 250 lira kaybedersin ama ya olursa

Sağol hocam bakalım en kısa zamanda alıp deneyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Tom Ford Black Orchid aldım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili saç tozu kullanıcıları Merhaba,
    Bırakılan yorumlarda dikkatimi çeken topaklanma hususunda sizleri bilinçlendirmek isterim, öncelikle şişenin içine baktığınızda ‘’toz topak, topak görünüyor bu ürün bayat, rutubet almış’’ diyen çoktur, bilinenin aksine, bu toz taze ve kaliteli anlamına gelir, yüksek teknoloji ile üretilen kaliteli marka saç tozunun en önemli özelliği statik (mıknatıs) yükümü ‘nün yüksek düzeyde olmasıdır. peki neden saç tozuna statik (mıknatıs) yüklenir? Açıklayayım; bu toz tanecikleri saçınıza mıknatıs gibi sıkıca tutunsun ve dibe akmasın diye statik yüklenmektedir. Kalitesiz ürünler dibe akar, ancak benim kullandığım toz kaliteli (fixplant Toppik) buna rağmen akıyor topaklanma oluyor diyeniniz varsa, merak edenlere sebebini ‘de anlatayım.
    1. saç tozunu saçınıza uyguladıktan sonra tarak, fırça vs. kullanmayınız örnek vermek gerekirse, saçınıza serpiştirdiğiniz yaydığınız, saç gref’ize tutunan saç fiberlerini bir-nevi tırmık gibi tarak veya fırçayla söküp almaktasınız ve dibe çöktürmektesiniz bu yüzden fırça ve tarak kullanmak büyük bir hatadır bundan vaz geçin.
    2. fazla miktarda uygulama yapmanızdan’da kaynaklanır örneğin; 1 su bardağı alması gereken miktarın üstünde su koyarsanız taşar, saçınızın alması gereken bir ölçüsü vardır fazlası taşar ve dibe akar bu yüzden, doğru kullanım hakkında önemli tavsiyelerim olacak.
    1- saçınız kuru olacak
    2- saçınızı önce tarayın
    3- seyrek olan bölgeye şişeyi en yakın mesafeden (1-2 santimden) hafifçe serpiştirin.
    4-mutlaka saçınızın üstünde kalan saç fiber taneciklerini başınızı okşar gibi hafif ve yumuşak dokunuşlarla saçınızın içine süpürün (doğal görünmesi için bu çok önemli saçınızın üstünde toz kalıyor bu tozu tarif ettiğim şekilde yayın aksi taktirde ben buradayım diye bağırıyor)
    5-tozu uyguladıktan sonra kesinlikle saçınıza tarak veya fırça kullanmayın bu tozlar saçınızda öbek,öbek olur sırıtır.
    6-bir günden fazla kalırsa dibe çöker bu yüzden her gün yeniden kullanın veya saçınıza ilave ederek elden, gözden geçirin. Sorusu olan bana kadioglusercan@gmail.com dan ulaşabilir vaktim oldukça cevap veririm.

• Dermmatch denilen ürünü saç tozu kullanımında destek amaçlı kullanmanızı tavsiye ederim şöyle-ki; saç dibine dermmatch, saç tellerine ise fixplant kullanmanızı şiddet ile tavsiye ederim, Özellikle çok seyrek saçlarda, foullerde ve alopecia (saçkıran) olan kişilerde çok etkili, Bu ara dermmatch satan firmaya ulaşılamıyor onun muadili olan fixdeep marka bir ürün daha piyasaya giriş yaptı denemenizi öneririm ben denedim denizde dahi çıkmıyor, dermmatch kadar etkili bir ürün. sorusu olan bana özelden yazabilir.
  • Uzun zamandır Dermmatch kullanıyordum gayette memnundum fakat artık temin edemiyorum. Ürünü uzun zamandır kullandığım için ürünüm bitti temin edemeyince benzer ürünlere yöneldim. Yaptığım araştırmalarda karşıma fixdeep diye bir ürün çıktı fiyatı makul olduğu için tereddütte kaldım fakat ihtiyacım olduğu için riske girip deneme amaçlı sipariş ettim. Ürünü uyguladıktan sonra iyi ki sipariş ettim dedim. Gayet başarılı bir ürün saçımın rengine uyumu çok iyi oldu. Sudan kesinlikle etkilenmediğini de söyleyebilirim. Gayet memnun kaldım. Size de öneririm.
  • Fixdeep, fixplantın saç kapatıcısı olarak üretime sunmuş olduğu pudra şeklinde ve fondoten tarzında uygulanan yeni ürünü. Dermmatcha benzer özellikleri olsa da özellikle fiyat olarak dermmatchtan daha uygun olduğunu söyleyebilirim. En önemli ve dikkat çeken özelliği suda çıkmaması. Gerçekten az bir miktarı bile baya etkili. Ayrıca beyazları da örtücü bir özelliği var. Mesela ben oldukça kısa saçlara sahibim ve uygulama yaptıktan sonra istediğim sonucu alıyorum. Bu tarz ürünleri kullanan ve hangi ürünü kullanacağına dair kararsız kalan seyrek saç sorunu yaşayan kişilere kesinlikle önerebileceğim bir ürün. Kullanımı da oldukça pratik.

Kullanım ve uygulamasını bu videoda görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Yalçınn -- 18 Ocak 2019; 12:52:3 >

• Merhaba seyrek saç için ürün arıyorsan kesinlikle fixplant ve fixdeep öneriyorum. Fixplant saçlara tutunarak saçı dolgun gösterirken, fixdeep saç diplerindeki açıklıkları kapatarak saça doğal bir görünüm kazandırmakta. Diğer ürünlere göre ortalama bir fiyata sahip ne çok uygun ne çok pahalı tam ayarında. Kullanım süresi ise saçın seyrekliğine göre değişiklik gösteriyor. Mesela ben kısa saçlara sahip olduğum için fixdeep ürününü yaklaşık 2 ay kadar kullanabiliyorum. Fixplant saç tozunu ise 45-50 gün arasında değişiklik gösteriyor. 2 ürünü 239 liraya almak daha mantıklı geliyor bana toppik vb. ürünlere verilen paralara yazık gerçekten.
  • Saç tozu gibi bir ürün arıyorsan fixplantı öneririm diğer ürünlere göre kalitesi daha iyi en azından güvenilir birde gerçekten iyi sonuç veriyor. Dermmatch gibi pudraya benzer bir ürün arıyorsan da fixdeep diye bir ürün var suya da dayanıklı fiyatı da dermmatch kadar uçuk değil. Benzer bir çok ürün denedim bugüne kadar ama inan en memnun kaldıklarım bunlar.
  • Dermmatch muadili daha uygun fiyata fixdeep diye bir ürün kullanıyorum gayette başarılı size de öneririm özellikle yaz aylarında kurtarıcı bir pudra sür çık denize gir yağmurda ıslan hiçbir şekilde saçınızdan çıkmıyor,
    Toppik gibi saç tozu tarzında bir ürün arıyorsan da kesinlikle fixplantı öneririm benim cildim alerjik ona rağmen kaşıntı falan yapmıyor görünümü de doğal kesinlikle öneriyorum  TOPPİK ,DERMMATCH veya benzerlerini kullanan var mı?

• Ben bir iki aydır fixdeep kullanıyorum,

içinden çıkan pedle uygulama yapıyorum seyrek alanları saç varmışçasına kapatıyor şampuanla bile zor çıkarıyorum toppik vs. gibi saç tozlarından ziyade pudra olması daha etkili bir sonuç veriyor yaz aylarında çok terleyenlere pratik çözüm akma ya da dağılma derdi de yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.