Şimdi Ara

Toplumdan kısmen farklı olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaşla ben aynı kafadayız bu konuda. Kızlı erkekli boş muhabbetler çıkarcı ilişkiler toplum baskısı nedeniyle bastırılmış karakterler vs.
    Bu tür şeylerden uzak duruyorum ama toplum benim gibi insanları sevmiyor, önünmü parlak görmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 25 Mart 2016; 0:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nasıl önünü parlak görmüyorsun?İnsanların fikirleri %100 doğrudur diye bir şey yok.Şöyle örnek verecek olursak.Senin hobilerin arasında koşu yapmak var.Her sabah 4 km koşuyorsun ve millete bunu anlatıyorsun...Millette sana diyor ki;"Sen manyak mısın?"

    Sevdiğin bir şeyi yaparken kesinlikle millete anlatma.Sakın kişiliğini değiştirme...Onlar gibi olacağım diye amacından olma.Kimse seni sevmek zorunda değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xaerk

    Nasıl önünü parlak görmüyorsun?İnsanların fikirleri %100 doğrudur diye bir şey yok.Şöyle örnek verecek olursak.Senin hobilerin arasında koşu yapmak var.Her sabah 4 km koşuyorsun ve millete bunu anlatıyorsun...Millette sana diyor ki;"Sen manyak mısın?"

    Sevdiğin bir şeyi yaparken kesinlikle millete anlatma.Sakın kişiliğini değiştirme...Onlar gibi olacağım diye amacından olma.Kimse seni sevmek zorunda değil.

    Zaten değiştirmek gibi bir fikrim yok. Ama ileride insanları ihtiyacımız olacağı aşikar.
    İnsanlardan pek hazetmemekle onları kısmen önemsemek de ayrı ironi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 25 Mart 2016; 0:56:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde kültürlü, saygılı bir arkadaşım var, genellikle onunla vakit geçiririm. Ben de kadın-erkek ilişkileri, futbol, dedikodular, marka, sigara, alkol temalı muhabbetlerden hoşlanmıyorum. Toplum her zaman boş konuşan insanları sever. Geçen çocuğun biri yaşadığı seks maceralarını anlatıyordu mesela. Öyle bir anlatışı var ki sanırsın çok büyük bir iş başarmış, göğüsünü gererek gururla anlatıyor. Artık tiksinmeye başladım insanlardan.
  • Ne yapsak bir dernek kursak olur mu. Bazen ciddi ciddi düşünmüyor değilim.
  • Katılıyorum sana,gercekten bıkmış durumdayım.Günlük çıkar ilişkileri,tamamen dış görünüşe dayalı bir dünya,sosyal medyadan çeşitli hava atma biçimleri,biraraya gelince baskasının lafını yapmalar,bir seyi insanın gözüne sokup hava atmaya calışmalar.Keske insanlar kafalarını doldursa.Şöyle saatlerce tarihten edebiyattan filmlerden konuşabilsek.Azız ama hic yoktan iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gandalff

    güzel bir karakter, ama ben farklıyım ben özelim tribine de kapılmamaya dikkat etmek lazım. en denyo duran insan bile, hiç belli etmese de gayet derin düşüncelere sahip olabiliyor. hatta çoğu kimse de bu ilişkilerdeki sahteliğin farkında olmalarına rağmen sırf yapabildikleri için, keyifli geldiği veya faydalı buldukları için sürdürüyor. tabii mal bi kesim de var muhakkak.

    eğer bu tür şeylerden uzak durmana rağmen sıkıntı çekmek istemiyorsan sağlam bi işin faydası dokunabilir. doktorluk, devlette çalışmak, yazar olmak, bağımsız yazılım geliştiriciliği belki. ama bi yandan da yapabilirsen insanlarla yakın olmakta fayda var. onlarla etkileşime geçmekte, onları tanımakta. maalesef bu beynin bi ihtiyacı gibi bişey. en olmadı gözlem amacıyla bile yaptırabilirsin kendine bunu. karakterin değilse, yapasın gelmiyorsa tabi sorun değil.

    Aslında , futbol, kız, hayat vs konularında konuşuruz soyutlanmış değiliz kesinlikle.
    İleride mühendis olacağım ve burada insan ilişkileri önemli ayrıca karşı cins etkileşimlerinde de zayıfım.
    Bunlar düşündürüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.