Bildirim
Toplum içinde fotograf çekmeye & çekilmeye utanıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yok
edit: onlar bizden utansın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkürlü Adam -- 30 Temmuz 2013; 18:28:23 > -
yok -
var bendede -
bazen utaniyorum evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bende de var dostum kendimi aptalergenler gibi hissediyorum çekemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplum içinde derken cafe'de falan mı utanıyorsun ? Zaten 1-2 poz yeter ama bazıları var katalog çekimi yapıyor sanki, onlar utanmıyor sen mi utanacaksın. Fotoğraf çekmeye gelince salla ya millet seni mi takıcak boşver. -
quote:
Orijinalden alıntı: ProtonStark
Toplum içinde derken cafe'de falan mı utanıyorsun ? Zaten 1-2 poz yeter ama bazıları var katalog çekimi yapıyor sanki, onlar utanmıyor sen mi utanacaksın. Fotoğraf çekmeye gelince salla ya millet seni mi takıcak boşver.
evet kardeşim haklısın ama olmuyo işte :/
quote:
Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07
aynen bende öyle -
quote:
Orijinalden alıntı: Buzzin-
quote:
Orijinalden alıntı: ProtonStark
Toplum içinde derken cafe'de falan mı utanıyorsun ? Zaten 1-2 poz yeter ama bazıları var katalog çekimi yapıyor sanki, onlar utanmıyor sen mi utanacaksın. Fotoğraf çekmeye gelince salla ya millet seni mi takıcak boşver.
evet kardeşim haklısın ama olmuyo işte :/
quote:
Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07
aynen bende öyle
lan niye olmuyo sen fotoğraf çekince millet ne düşüncek sanıyon ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X