Şimdi Ara

Toplum içinde fotograf çekmeye & çekilmeye utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizdede böyle bir sorun varmı ? yaklaşık 2 ay önce profesyonal makine aldım daha 2-3 kere harici fotograf cekmedim makinayla

• yok
    edit: onlar bizden utansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkürlü Adam -- 30 Temmuz 2013; 18:28:23 >
  • yok
  • var bendede
  • bazen utaniyorum evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende de var dostum kendimi aptalergenler gibi hissediyorum çekemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplum içinde derken cafe'de falan mı utanıyorsun ? Zaten 1-2 poz yeter ama bazıları var katalog çekimi yapıyor sanki, onlar utanmıyor sen mi utanacaksın. Fotoğraf çekmeye gelince salla ya millet seni mi takıcak boşver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

Toplum içinde derken cafe'de falan mı utanıyorsun ? Zaten 1-2 poz yeter ama bazıları var katalog çekimi yapıyor sanki, onlar utanmıyor sen mi utanacaksın. Fotoğraf çekmeye gelince salla ya millet seni mi takıcak boşver.

evet kardeşim haklısın ama olmuyo işte :/

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Aynen bende de var dostum kendimi aptalergenler gibi hissediyorum çekemiyorum

aynen bende öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzzin-

quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

Toplum içinde derken cafe'de falan mı utanıyorsun ? Zaten 1-2 poz yeter ama bazıları var katalog çekimi yapıyor sanki, onlar utanmıyor sen mi utanacaksın. Fotoğraf çekmeye gelince salla ya millet seni mi takıcak boşver.

evet kardeşim haklısın ama olmuyo işte :/

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Aynen bende de var dostum kendimi aptalergenler gibi hissediyorum çekemiyorum

aynen bende öyle

lan niye olmuyo sen fotoğraf çekince millet ne düşüncek sanıyon ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.