Şimdi Ara

TOPLUM BASKISI LÜTFEN BİR BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar ben metalurji okumak istiyorum çok bilgi edindim ve hoşuma gitti.Lab. İle çalışmayı sevmem kimya ağırlıklı olması ezberli çok şey olması vb. Kafama yattı AMA sırf adını bilmedikleri için ya da tuhaf geldiği için ZORLA dışarıya pc müh. Veya biyomedikal müh,Gönderilmek isteniyorum.Napabilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kimya müh. okuyup metalurji üzerine yüksek lisans yapman daha iyi olur gibi. temel mühendislikler daha avantajlı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevapiçingeldim

kimya müh. okuyup metalurji üzerine yüksek lisans yapman daha iyi olur gibi. temel mühendislikler daha avantajlı bence

Metalurji okuyup, endüstri üstüne yapsa kimse tutamaz. kimya + met ne işe yarayacak? benzer alanlar

• Lion kullanıcısına yanıt
    hocam insanların fikri üniversitede değişebiliyo kimya metalürjiden daha geniş olduğu için öyle dedim interdisiplinerlik konusunda haklı olabilirsiniz ancak benzer şeyler üzerine yoğunlaşmanın da başarı getirdiği örnekler biliyorum özel sektörde olmasa bile akademik hayatta
  • PEKİ SİZCE METALURJU Mİ GIDA MI KİMYA MI BİYOMEDİKAL MI

• ipadmanyagı999 İ kullanıcısına yanıt
    Dostum gönlünden hangisi geçiyorsa, hangisini istiyorsan ona git. Sonuçta sen okuyacaksın o bölümü, sana yazdırmak isteyenler değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.