Bildirim
Topluca bir server'a başlasak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geliyorum. -
çok iyi skype veya ts3 üzerinden iletişim kuralım isterseniz.
-
beyler yok öyle bir dünya. Bence dağılın -
geçen sene yaz tatilinde yapmıştık çok eğlenceli olmuştu -
Mmorpg oynamayı özledim ki rpg diyarına yıllar önce silkroad ile başlamıştım, yaz beni de hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
JoySro Ardis Serveri düşünebiliriz. 100 lw eu/ch Dolu dolu haretli bir server ve sunucusu çok sağlam hatta en sağlam pwp serveri 3 senedir var yaklaşık. Ardise 100 cap yeni geldi yani server şu an çok hareketli yeni yeni itemler yapılıyor. Gelin başlayalım hatta ben başladım 80 lw wizz var :D 80 lw diyorum çünkü 1 günde 100 lw olmak yok :D 5x rateler yani taxi anlayışı emek anlayaşı var adamlar isro nun eski tadını verir gibi resmen yani ben ençok bu sw de aldım o zevki. academy de 100 cap la birlilte geldigi için free taxiler oldukça fazla. Hatta fazla ip limit 5 yani server çok güzel gelin bir an önce başlayın derim boş sw lerde vakit kaybetmeyin -
Baktım da kapasitesi 1000 ve şuan komple dolu, Silkroad'ın ilk açıldığı zamanlar geldi aklıma sıra mı bekleyeceğiz şimdi girmek için eskisi gibi ?
-
beyler ts3 oda arıyorum akşam bu konuda paylaşıcam.Ordan daha iyi organize olabiliriz.Olmadı skype ile haberleşiriz -
105 Cap Çin server düşünürseniz bekleriz.http://www.zszc-fire.com/index.php -
Beni de alın aranıza özledim sroyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler skype ekleyin konuşalım tanışalım hangi serverda başlıcağımıza karar verelim.
erencan_4 -
Tavsiye ederim.
[Valentus] • [CAP 80] • PVE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alecto -- 21 Haziran 2014; 17:49:35 > -
beyler bende Joysro Ardis teyim oyun suan inio oyundaki nick im Watari olcak hepiniz başlayın oynayalım beraber guild kurarız :)
site:http://ardis.joysro.com/index.php
beyler dediğim gibi hiç bosuna zaman kaybetmeyin oyun süper 950 online var 0 lag var. neyse benm ismm oyunda Watari oynayan varsa ulaşsın bana ona göre DH dan gelenlerle guildde kurarız :)
ekleyin. -
beyler ben guild ismi buldum oynicak olan varsa bnm sw yi kursun guild adınıda DonanımArmy koyabilir :D -
benide ekleyın baslarsanız -
quote:
Orijinalden alıntı: Amadeus_M
benide ekleyın baslarsanız
başladılar bile; toplu server'a başladık gelmek isteyen arkadaşlar buyrun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X