Şimdi Ara

Topluca bir server'a başlasak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki başlamak isteyen fakat yalnız olduğu için çabuk sıkılıcağını düşünen arkadaşlarımızada yardım olur.Topluca bir server'a başlarız guildimizi kurarız ve 8/8 party yaparak kimseye ihtiyacımız olmadan yardımlaşma içerisinde eğleniriz.

Katılmak isteyenler bu başlıkta toplanalım.

• Geliyorum.
  • çok iyi skype veya ts3 üzerinden iletişim kuralım isterseniz.
  • beyler yok öyle bir dünya. Bence dağılın
  • Kaç canım kalmış kullanıcısına yanıt
    geçen sene yaz tatilinde yapmıştık çok eğlenceli olmuştu
  • Mmorpg oynamayı özledim ki rpg diyarına yıllar önce silkroad ile başlamıştım, yaz beni de hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JoySro Ardis Serveri düşünebiliriz. 100 lw eu/ch Dolu dolu haretli bir server ve sunucusu çok sağlam hatta en sağlam pwp serveri 3 senedir var yaklaşık. Ardise 100 cap yeni geldi yani server şu an çok hareketli yeni yeni itemler yapılıyor. Gelin başlayalım hatta ben başladım 80 lw wizz var :D 80 lw diyorum çünkü 1 günde 100 lw olmak yok :D 5x rateler yani taxi anlayışı emek anlayaşı var adamlar isro nun eski tadını verir gibi resmen yani ben ençok bu sw de aldım o zevki. academy de 100 cap la birlilte geldigi için free taxiler oldukça fazla. Hatta fazla ip limit 5 yani server çok güzel gelin bir an önce başlayın derim boş sw lerde vakit kaybetmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baktım da kapasitesi 1000 ve şuan komple dolu, Silkroad'ın ilk açıldığı zamanlar geldi aklıma sıra mı bekleyeceğiz şimdi girmek için eskisi gibi ?
  • beyler ts3 oda arıyorum akşam bu konuda paylaşıcam.Ordan daha iyi organize olabiliriz.Olmadı skype ile haberleşiriz
  • 105 Cap Çin server düşünürseniz bekleriz.http://www.zszc-fire.com/index.php
  • Beni de alın aranıza özledim sroyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler skype ekleyin konuşalım tanışalım hangi serverda başlıcağımıza karar verelim.

erencan_4
  • Tavsiye ederim.

[Valentus] • [CAP 80] • PVE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alecto -- 21 Haziran 2014; 17:49:35 >
  • beyler bende Joysro Ardis teyim oyun suan inio oyundaki nick im Watari olcak hepiniz başlayın oynayalım beraber guild kurarız :)

site:http://ardis.joysro.com/index.php

• beyler dediğim gibi hiç bosuna zaman kaybetmeyin oyun süper 950 online var 0 lag var. neyse benm ismm oyunda Watari oynayan varsa ulaşsın bana ona göre DH dan gelenlerle guildde kurarız :)

ekleyin.
  • beyler ben guild ismi buldum oynicak olan varsa bnm sw yi kursun guild adınıda DonanımArmy koyabilir :D
  • benide ekleyın baslarsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

benide ekleyın baslarsanız

başladılar bile; toplu server'a başladık gelmek isteyen arkadaşlar buyrun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.