Şimdi Ara

Toplu taşımadaki kart karmaşasını bitiren Türkiye Kart bu yıl ülkenin yarısından fazlasını kapsayacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
6.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki bitcoini icat ediyorlar. Ne uzun mevzu oldu bu böyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim anladığım ulaşım kartı değil de troy banka kartı çıkarıyorlar. belediyeler kendi kartlarını çıkarmaya devam edecek demelerinden de bir ortak karta geçiş olmayacağı anlaşılıyor. şuan zaten birçok ilde kredi/banka kartınızla toplu ulaşıma binebiliyorsunuz aktarma olmadan tek ücret çekiyor.

keşke uygulamaya geçilen illerde belediyelerin kartları tamamen kalksa ve sadece bu kart satılsa, kullanılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in watermelon sugar -- 24 Ocak 2024; 11:54:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazık mazık olmayacak. Yapılan her işe muhalefet etme düşüncesinden vazgeçecek misin öyle birşey olmayınca acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
  • Onvious kullanıcısına yanıt

O sıkıntılı çünkü kimliğe üçüncü parti uygulamalar erişebilecek diye iptal oldu.

• ne gereksiz işler herkeste kredi kartı var telefon nfc var bunlar varken ne gerek var ha isteyen alsın istnbul kart isteyen konya kart şimdide türkiye kart çıktı başımıza

• 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra araca binen yaşlıya sorarsın o zaman teyze nereye gidiyorsun amca nereye gidiyorsun keyfinden mi bindin diye
    Ona göre cevap alırsın .
    Ayrıca insanların nereye gidip gidemeyeceğine senin karar verme gibi durumun yok
    Kesinlikle kartla ilgili bir değişim olmayacak yaşlı insanlarda bu haklarını kullanacaklar
    Sen yeremi vermemeye devam et ve sana yakışanı yap

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hiç kimse yaşlılara bakmak zorunda degil. Banane yaşlandıysa. Gitsin çalışsın. Bütün gün otobüslerde geziyorlar. Yabancılar gibi gitsinler ülke gezsinler kültürleri gelişsin ama yok otobüs gezisi yapacaklar.

Ülkeyi yönetemeyenlere laf yapsana biraz da. Vatandaş olarak eleştirmek hakkımız sana ne oluyor aslanım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 24 Ocak 2024; 16:44:29 >

• valla süper olmuş

uygulamayı tamamen kaldırmaya gerek yok. büyüklerimizi kırmadan uygulama güncellebilir. örnek belli sattlerde bedava.(iş giriş-çıkış saatlerinde paralı ) ayda 10 kere en fazla bedava gibi yapılır.

ayrıca dinazor lafı hiç yakışmamış. onlar birinin dedesi birinin babası vs vs. saygılı olmak gerek

• Lan yaşlıya destek vermek istiosan gelir adaleti getir, rant ekonomisini bitir. İnsan gibi emekli et. Oda gitsin parasıyla otobüse binsin. Bu millet alışık, dilenci yerine konulmak zorlarına gitmio.

Padişahları, peygamberleri beleş binme hakkı verdi diye şükreder bu millet.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • Yaşlı diye yer vermekte saçmalık. Adamlar diri. Ayakta duramayacak halde değiller. Konserve kutusu gibi otobüste zor bela bir yer buluyorsun onu da kaptırmamak için uğraşacaksın. Saçmalık. Toplu taşıma araçları gezip tozma araçları değildir. İşi olan biner.

Sonra millet niye arabayla işe gidiyor niye toplu taşıma kullanmıyor dersiniz. Ne çekecek sizi?

Bu kadar zalim olmayin kac kurusluk hayatiniz var benim gibi canta dolusu veergimi veriyorsunuz ?

Ben yaslilarima, atalarima hakkimi helal ediyorum.

Diğer konu siz gencler olarak sadece tüketicisiniz. Bugun yapilan yollar, bindiğiniz ucak ve trenler, otobüsler moruk yada dinasor diyerek asagiladiniz insanlarin emekleri ve vergileri ile var oldular.

Bana gore ülkeye yük yaşlılar değil genclerdir.

Yalniz ben daha 42 yasindayim yani neslimi savunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 24 Ocak 2024; 20:50:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temassız özellikli kredi kartı veya banka kartlarının kullanılmadığı şehir kaldı mı? Ne gerek var böyle bir karta?

Diyarbakırda kredi kartı geçiyor. Adanada geçiyor. Ankara’da geçiyor İstanbul’da denemedim ama geçtiğini düşünüyorum. Antalya yıllardır var. Eee ne gerek var bu karta ve kim niye alsın? Düşüne düşüne bunu mu düşündünüz? Bir uygulama vs yapıp karekod veya NFC ile ödeme sistemi kurmak çok mu zordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 24 Ocak 2024; 21:31:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmir de, izmirim kart var, bakiye yükleniyor online olarak, bir yerden bir yere gideceksin metro ile, hat üzerinde 20 durak olduğunu varsayalım bindiğin duraktan, son durağa kadar ücreti alınıyor, 15nci durakta indiysen, ka rtı tekrar okutup 15 duraklık mesafenin geri kalanını kartına tekrar yüklüyor istasyon çıkışında,
    Aynı zamanda, temassız banka kartlarından da aynı ücreti tahsil edebiliyor sistem ancak kalanı karta atma gibi bir durum yok sanıyorum, o da olsa böyle kartlara gerek kalmaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasksk -- 24 Ocak 2024; 23:58:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.