Şimdi Ara

Toplu mort etme olayı yapmam lazım. Web işinden anlayanlar bakabilir mi lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba az çok network marketing ve bu işin en büyüğü mega holding hakkında bişeyler duymuşsunuzdur. Bugün bi arkadşın ısrarı üzerin liderlerden birinden sunum aldım. Adamların kısaca mantığı sen benim reklamımı yap ben sna komisyon vereyim mantığı. Satılan üsürn bir web sitesi. bana ürün hakkında bilgi verdiler herşey sınırsız şöyle iyi böyle iyi diye anlattılar ve fiyatı kdv dahil 2040 tl dediler. ben az buçuk fiyatlaryla ilgili bilgim olduğu için gözüme çok geldi ama arkadşın hatrına onlara bişey demedim. Yani bu adamlar değeri 200 tl olan bi ürünü çok iyi işeymiş gibi anlatıp 2000 tl ye satmamı ve bunu karşılığında (2 kişi olursa) 195 dolar vereceğini söylüyor. Şimdi pazar sabahı kahvaltı organizasyonu var ve beni de davet ettiler şimdi ben onlara bu web tasarımla ilgili neler sormalıyım ki bu adamlar cevap veremesin ban karşı sus pus kalıp yandakilere rezil olsunlar? Adamların bu konuda en ufak bilgisi olduğunu sanmıyorum sen kodlama biliyo musn diye sorduğumda o ne diye bana geri dönüş yaptı. Bilgi hakkında uzman sahibi olanlar bu gece yardımcı olursa çok sevinirim.

• Dostum baştan yalan dolan megaholding olayı neymiş efendim şirketin sahibi herkes site yapabilmeyi öğrensin istiyonuş falan filan klişe sözdür anlatan size sen olsanda olmasanda ben kazancam ama ben sende kazan istiyorum der ve çekmeye çalışır bence sınırsız alan filan diyolar ama verdikleri alan sınırsız değilmiş sınırsız aynı özelliklerdeki site fiyatını internetten bul koy önlerine deki farkı ne de bu bu kadar pahalı diceklerki biz öğretiyozda falanda filanda başkasının üzerinden para kazanıyodunuz bunu 10 yaşındaki çocuk bile anlar utanmıyonuzmu de çık ordan :d şuan bunlae geldi aklıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koymuşlar önünüze enes olgun diye bi lavuğu vermişler altına maseratiyi sizi avutuyolar bu megaholdingin yani saadet zincirinin amacı sizi değil tepedekini zengin etmektir falan de

• Hocam sistemin mantığını çözdüm zaten bunlara para kaptıracak değilim asla da ben bunlara öyle şeyler sormalıyım ki bana cevap veremesinler site açmayla ilgili kendini kızlara beğendirmeye çalışan bi tip var özellikle onu bozmak istiyorum.. :)
  • Eğer deli gibi çevren yoksa girme dostum . Sırf satış yapacağım diye elindeki çevrenden de olursun . Üst liderlerden biri çok yakın arkadasım . Ticaret deneyimim de çok . Ben bile girmiyorum sen düsün .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

Hocam sistemin mantığını çözdüm zaten bunlara para kaptıracak değilim asla da ben bunlara öyle şeyler sormalıyım ki bana cevap veremesinler site açmayla ilgili kendini kızlara beğendirmeye çalışan bi tip var özellikle onu bozmak istiyorum.. :)

Onları bozmakla birşey elde edemezsin.Bozdun diyelim bu işten vazgeçmeyecekler ki.Onlar iki tip birisi gönülden inanlar ölümüne savunurlar diğeri ise herşeyi bilip karşısındakini kandırmak için her yalanı söyleyenler.Yaptığın iş boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseloth

Eğer deli gibi çevren yoksa girme dostum . Sırf satış yapacağım diye elindeki çevrenden de olursun . Üst liderlerden biri çok yakın arkadasım . Ticaret deneyimim de çok . Ben bile girmiyorum sen düsün .

Hocam Ben işe zaten girmek istemiyorm amacım sadece ürün Hakkımızda en ufak bilgisi olmayabilirde birinin havalı konuşmalarını bozmak istiyorm. Adam web sitesini öyle bi tanıttı ki anlatamam sanki sadece en iyi ve tek şirket oymuş gibi sunum yaptı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: Aseloth

Eğer deli gibi çevren yoksa girme dostum . Sırf satış yapacağım diye elindeki çevrenden de olursun . Üst liderlerden biri çok yakın arkadasım . Ticaret deneyimim de çok . Ben bile girmiyorum sen düsün .

Hocam Ben işe zaten girmek istemiyorm amacım sadece ürün Hakkımızda en ufak bilgisi olmayabilirde birinin havalı konuşmalarını bozmak istiyorm. Adam web sitesini öyle bi tanıttı ki anlatamam sanki sadece en iyi ve tek şirket oymuş gibi sunum yaptı.

Biliyorum hocam bende katildim toplantılara . Ugraşmanıza değmez . Ticaretin altın kanunu kötü malı iyi pazarlamaktır . Bunu da iyi beceriyorlar .

• O adamların mesleği bu olmuş artık , pazarlamacı.Hayatları yalan dolan olmuş.Siteyi böyle tanıttı şöyle tanıttı diye şaşırmana gerek yok.Senin yapman gereken toplantıya gitmemen.Bırak boşver harcadığın zaman bile değmezler.
  • Sabah toplantıya arkadşım hatırına katıldım ve siteyle ilgili detaylı bilgi almak istediğimi söyledim. Bana ben bu işten anlamıyorum ama bak sistem güzel gel katıl dedi. Sen daha sattığın ürün hakkında en ufak bilgiliye sahip değilsin nasıl satıyosn deyin bi bahaneyle kaçtı gitti. Sonra geldiğinde senin beynini yıkamışlar demeye başladı. Asıl sizin beyniniz yıkanmş para hırsıyla gözünüz kör olmuş dedim ben şu kadar aldım bu kadar aldım deyince Allah daha çok versin deyip masadan kalktım gittim. Bana deseler altında bin tane üye olacak sana bilmem kaç bin dolar vericez deseler kabul etmem kötü bi malı iyi diye asla satamam. Umarım bu sistem yakında patlak verir de o tepedekiler verirler bunun hesabını.
  • Bi bana gelmedi su mega holding gelsede bi dalga gecsem :D

• quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Bi bana gelmedi su mega holding gelsede bi dalga gecsem :D

Az önce bu işe giripte herkesin taptığı şirket yöneticisi Enes Olgun a mesaj attım. Adam kendi sattiğı ürünü kullanmayıp 10 yaşındaki çocuğun kullanabileceği wordpress takılıyor. Adam facede mesajı gördü ama cevap yamadı :) Son zamanlarda sıkılmaya başlamıştım şimdi bunlarla uğraşmak hoşuma gidiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.