Şimdi Ara

TOPLU KONUT İÇİN ORTAK İNTERNET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: yyıl

yani sıkıntısız olursa açıkçası karlı olabileceğini düşünüyorum 500 lira desek daire başına 25 liradan az gelir şuan piyasada 45 liradan aşağı internet yok

Sizin eve gelip torrent açarız hızın dibine vururuz

Komşular da patates olur site bile açılmaz

ahaha king yaa :D valla güzel sistem uydukentlerde olması lazım aslında
  • Kardeşimden biliyorum ortak internet hiç de sağlıklı değil, bağlantı sorunu oluyor, yavaşlıyor, kesiliyor vs. vs. En güzeli şahsına münhasır bir hattının olması.
  • merhaba, toplu kullanım hakkında bende bir kaç şey söylemek istiyorum. yorumların ilk birkaçını okudum, devamını okumadım. çoğu kişi kullanmadığı halde bu sistemi kötülemiş. bizim apartmanda tam 10 yıldır bu sistem kullanılıyordu taki 1 şubat a kadar. ttnet gelip interneti kesti. insanları bireysele yönlendirmeye çalışıyorlar.çünkü çok güzel bir sistem bu.

gelelim sistemin avantaj ve dezavantajına. biz 2 bloklu bir apartmanız. 14* 2 = 28 daire var. her daireye kabloyla geliyordu internet. wifi yok. belki yöneticide şifresi vardır. biz ihtiyaç duymadık açıkçası. bazı kişiler bu yasak değil mi demiş, hayır yasak değil YASAL. ttnet gelip kendisi kuruyor sistemi. sözleşmenizde de bireysel yerine TOPLU KULLANIM yazıyor. daire başı 5 tl veriyorduk. kota da, adil kullanım kotası da yoktu. internet sadece pazar akşamı biraz yavaşlıyordu onun dışında hiç sorun yaşamadık.bu arada modem çatıda kitli. aidatlar toplanırken 5 tl fazla veriyorduk o kadar. 2-3 gündür yönetici çözmeye çalışıyor. umarım çözer. şuan telden bağlanıyorum. bu msjı yazmak bile çok zor oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyOzoTis -- 1 Mart 2015; 15:30:21 >

• Site veya apartman yönetimi karar defterine çoğunluk kararı alarak toplu hizmetler tesis edebilir.

İnternet için 5651 nolu yasa gereği bakanlığın sitesinde ücretsiz dağıttığı günlük imzalama yazılımı ile
    https://www.btk.gov.tr/uploads/pages/iplogimzalayicisetup5-0.zip

günlük kayıtları imzalayarak günlük olarak kaydetmek ve bu verileri bir yıl süre ile saklamak gerekmektedir.

Bu işlerin tamamını yönetiminiz adına üstlenen profesyonel bir şirket mevcuttur.
    www.dahili.net
    Dahili Network
    https://www.dahili.net

web sitesini ziyaret ederek toplu internet ile birlikte kullanılabilecek teknolojik sistemleri inceleyebilirsiniz.

Dahili Net nedir diye merak edecek olursanız lütfen
    https://dahili.net/@/dahili_net_nedir/

inceleyiniz.

İnternet tabanlı görüntülü diafon.

IP Kamera sistemi.

IP Otopark otomasyonu.

IP Televizyon sistemi ve kapalı devre storaj.

IP Telefon sistemi ve daireler arası ücretsiz mobil görüşme.

Dairelerin katılımı zorunlu değildir.

Katılanlar değişik hızlar ile katılarak farklı katılım aidatları ödeyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahili -- 2 Ağustos 2019; 19:42:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.