Şimdi Ara

toplanın beyler kzı konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi ben bir kıza asık oldum ama kız fecesini kapamıs yani bul yol kaplı dershenede de bos bulamıyorum sizce kıza nasıl cıkma teklifi edebilirim yada acılabilirim önerilerinizi alayım

• koskaca konu dısında bir cözüm yolu gelmezse halim harap
  • kızı ne kadar tanıyorsun. kız seni ne kadar tanıyor. cevaplar hiç yada azsa hemen nasıl çıkma teklifi edeceksin ? ilk git bi tanış derim sonra yavaş yavaş kaynaşırız aman diyim çok kaynaşma sonra kanka oluyosun iş boka sarıyo ağırdan al sonra açıl tamamdır
  • Hangi dersane kins..
  • Aniden yoluna çıkıp benimle çıkarmısın de

Bir insanla bile tanışamıyorsan halin harap gerçekten.Senin ortamındaki kızı biz nerden bilelimde bişeyler önerelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Aniden yoluna çıkıp benimle çıkarmısın de

Bir insanla bile tanışamıyorsan halin harap gerçekten.Senin ortamındaki kızı biz nerden bilelimde bişeyler önerelim

normalde gercekten asık olmadıgım kıza direk akıyorum ama gercekten asık olunca cok farklı bir duum oluyor
    bu arda final dershenesindeyim kız ayrıca final okulunada gidiyor
  • upp hic mi asık olmadınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga Çıktı Beyler (ADANA)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hadi konu dısı
  • kins kız zenginse işin zor..ama tek care var ona cinsel gücünün 360 beygir gücünde oldugunu anlat kızlar abazadır eger bunu ona gösterebilirsen seni bırakmaz arkadaslarına anlatır ondan ayrılsan bile arkladasları sana iş atar tam bir pılayboy olursun
  • abi bunedir ya bu kadar mı asosyalsiniz siz git kızın yanına muhabbet et işte yakın davran pat diye seni seviyorum denmez elini omzuna falan at ama kankana atar gibi değil oda sana yakın davranırsa olur bu iş hadi koçum görüyüm seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

abi bunedir ya bu kadar mı asosyalsiniz siz git kızın yanına muhabbet et işte yakın davran pat diye seni seviyorum denmez elini omzuna falan at ama kankana atar gibi değil oda sana yakın davranırsa olur bu iş hadi koçum görüyüm seni

bu iyi taktik aslında yavas yavas acılıcam kızada

bu arada kız zengin degil orta hal zenginlik karsılastırması yaparsak ben daha üst cıkarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.