Şimdi kafamda kurdum aşşadaki sandalla yedi kişi gidebiliriz gerekli malzemeler *5 tl para *konserve ton balığı *piskevit *pusula Kürek çekebilecek atletik yapıya sahip gelmek isteyen ismini yazdırsın.Macera yeni bir hayat bizi bekliyo haydi sende katıl..
quote:Orijinalden alıntı: EskiyeNi hepsi tamamda neden 5tl ? Kore'de ayakbastı parası alacaklar ya hani
quote:Orijinalden alıntı: South Korea Şimdi kafamda kurdum aşşadaki sandalla yedi kişi gidebiliriz gerekli malzemeler *5 tl para *konserve ton balığı *piskevit *pusula Kürek çekebilecek atletik yapıya sahip gelmek isteyen ismini yazdırsın.Macera yeni bir hayat bizi bekliyo haydi sende katıl.. Tamam.
benim amcam gil gitmek istiyordu onlarıda getirebilirmiyim bide teyzemle onun yiğeni var gitmişken onlarda gelsin
5 Lira az yahu 50şer lira toplayıp 4 kişi gidelim.7 kişide batma ihtimali var.Olmadı suç çetesi oluşturup uçak felan çalıp gideriz
quote:Orijinalden alıntı: batuhan_05 quote:Orijinalden alıntı: Kabuska Hayrına seni ben göndercem Kore'ye
Benim Koreli arkadaş var Türkiye'de, bu yaz seni onlarla göndereyim Kore'ye hem Türkçe de biliyorlar.