Şimdi Ara

Toplama Sistem ve İşletim Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    140,76 TL

FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci
    389,54 TL

8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    246,87 TL

21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    314,19 TL

970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    239,96 TL

Z5 MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    155,37 TL

VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
    149,00 TL

R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    573,14 TL

Merhaba arkadaşlar yukarıdaki gibi bir sistem topladım.Parçaları vatandan alıyorum.İki sorum var:
    -Bütçe kısıtlı sistemin yanında lisanslı bir işletim sistemi almamın ne gibi bir faydası olur?Bazı arkadaşlar bütün sistemin yanında -işletim sistemi aldığım takdirde- kasayı direk garanti kapsamı içinde vatana götürebileceğimi söyledi.Eğer öyle bir şey yoksa crackli sistem kullanırım.

-Eğer almaya karar verirsem alacağım win 8 olacak.Ama vatandaki win 8'lerin arasındaki fark nedir?
    bu var:http://www.vatanbilgisayar.com/oem-windows-81-single-language-64-bit-turkce.html
    birde bu var:http://www.vatanbilgisayar.com/windows-81-32-bit_64-bit-tukce.html

• Her parçanın kendi garantisi var. Komple götürmene de gerek yok. Kaldı ki istersen götürebilirsin bunun linsanslı ürün almakla alakası yok. Crackli kullan.
  • O zaman ben bir süre crackli kullanayım.İlk kez win 8 kullanacağım çünkü.Memnun kalırsam lisanslısını alırım.Teşekkürler.

Bütün aldığın parçaların tek tek garantisi vardır.Sırf onun için lisanslı işletim sistemi almana lüzum yok.Komple Pc ni götürdüğün taktirde çok uzun sürüyor servisten gelmesi ama kontrol ediliyor iyice
    KOMPLE AMD OYUN SİSTEMİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.