Şimdi Ara

TOPLAMA SİSTEM!!! NASIL OLMUŞ ARKADAŞLAR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amd fiyatlarında büyük düşüş var 3500 ii olur ayrıca ekran kartı biras dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythshadow

anakart, işlemci, hele hele ekran kartı şimdiye göre eskiler. şiddetle daha iyi bişeyler bulmanı tavsiye ediyorum. fazla paran varsa rami de 2 gb yapmaya çalıs. 1 gb ram artık standart sayılır.

ben bu konuda biraz acemi olduğum için sizden tavsiye sistem alsam. 1400 ytl yi geçmeyecek şekilde....
    esenlikler...
  • bence biraz bekle yada 200-300 milyon daha ek bütçe bul. Kasayı 400w lıklardan tercih et ileride teşşekkür edersin. Ekran kartına gelince oyun seversen eksik kalacaktır. ramden ve hdd den biraz bütçe aktarabilrisin belki ama bence ya biraz fiyat düşmesini bekle ya da ek bütçe bul. O kadar para vereceksin içine sinsin. Intelci olduğum için bir sistem önerisinde bulunmuıyorum ama intel almayı düşünürsen bir konfigrasyon çıkartabilirim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 14 Haziran 2006; 22:36:52 >
  • yaw adam param bu kadar diyo siz hala ekran karıtnı yüksek al rami 2gb yap falan diyosunuz.
    parası olsa alır herhalde dimi??niye iyisini almasın.
    bütçeye göre öneri yapılsa daha iyi olur arkadaş açısından.

sisteme gelirsek;
    gayet eli yüzü düzgün olmuş,işlemci konusunda genele katılıyorum biraz karışık hakketten biraz daha beklersen o fiyata 3500 alabileceksin.

ekran kartı 9550 agp olduğu için yanlış seçim,pcı-e versiyonu x550 onu tercih edebilirsin.o fiyat aralığında düz x700 ler var biraz daha iyi.100$ çıkabilirsen düz 6600 ler var.tabi arada 40$ oynuyo karar senin..

kasan da iyi ramin ve harddiskin de yeterli, zaten dahası fiyatı arttırır.
  • ekran kartı hariç güzel denebilir tabi oyun oynamayacaksan başka
    ama bence de bir ay beklesen daha iyi olur
    conroeler çıkacak conroe alamasan bile bu eski modeller çok ucuzlar sen de en kralını alırsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.