Şimdi Ara

toplama pc ye nasıl format atılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan toplama bir pc ye sahibim.Korsan Win 7 ultimate 64 bit kurulu pc ye. Bilgisayarıma baya virüs bulaşmış oyunlar kendi kendiliğine siliniyor tekrar tekrar yüklemekten canım çıktı artık bi format zamanı geldi ama nasıl format atıcam hiç bir fikrim yok. Bundan önce ki bilgisayarımda orjinal vista kuruluydu takıyodum cd yi yarım saate format gerçekleşiyodu. Şuan format atabilmem için yardımınıza ihtiyacım var.

• Öncelikle kuramak istediğin işletim sisteminin dvdsini bulacaksın.
    Devamı burda;
    www.youtube.com/watch?v=jcWyuui7LXQ
  • internetten setup şeklinde indirip kursam olur mu illa dvd mi lazım.
  • siz önceden hiç format atmadınız mı?

64 bit Win 7'yi nasıl kurdunuz?
  • daha önce hiç format atmadım. Zaten pc toplayalı 4-5 ay olmuştur. Win 7 yi bi arkadaş kurmuştu bana onda dvd si vardı korsan, internetten de crack'ini indirdi arkadaş. Şuan da arkadaşım askerde olduğu için tek başıma halletmem lazım format işini.
  • cd programı satan yanı korsan cd satan kadıkoyde yazıcıoglu gıbı bı yerden korsan cd edın. sonra google amcaya window7 format atmak resimli yaz cıkanlardan aynen devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

cd programı satan yanı korsan cd satan kadıkoyde yazıcıoglu gıbı bı yerden korsan cd edın. sonra google amcaya window7 format atmak resimli yaz cıkanlardan aynen devam :)

Eyvallah çok sağol, inşallah başarabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevo33

quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

cd programı satan yanı korsan cd satan kadıkoyde yazıcıoglu gıbı bı yerden korsan cd edın. sonra google amcaya window7 format atmak resimli yaz cıkanlardan aynen devam :)

Eyvallah çok sağol, inşallah başarabilirim.

ılk sefer zor olur sonra alısırsın,resımlı anlatan sıteyı cıktısını al elınde dosyalarla daha rahat yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.