Şimdi Ara

TOPLAMA PC İYİ Mİ?(2500 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sistemi geleceğe yönelik ve oyun amaçlı topladım en önemli sorum anakartım iyi mi yeterli gelir mi ?
    Avantajlı Tutar:3309,7 Tl %25 indirimle 2482 Tl ye geliyor sizce bu fiyata iyi bir sistem mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C5852A8F -- 10 Eylül 2013; 21:17:27 >

• Bu arada işemci Fx-8350 mi olsun yoksa Fx-8320 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

Bu arada işemci Fx-8350 mi olsun yoksa Fx-8320 mi?

Resmin linki açılmıyor. Yeniler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir sisteme benziyor. Resmi kendi klasörüme indirdim belki lazım olur diye

İşlemci FX-8320 yapılıp arta kalanına da İşlemci soğutucusu alınabilir. Bu işlerden daha iyi anlayanlar yardımcı olacaktır.
  • 990xa ud3 anakart al 760 660ti nin aynısı gibi bişey onun yerine 7950 de düşünebilirsin devamı gayet iyi ayrıca kasayı 400r yapsan daha iyidir 400r kasa olarak daha kaliteli
  • quote:

Arkadaşlar ben bu sistemi geleceğe yönelik ve oyun amaçlı topladım en önemli sorum anakartım iyi mi yeterli gelir mi ?
    Avantajlı Tutar:3309,7 Tl %25 indirimle 2482 Tl ye geliyor sizce bu fiyata iyi bir sistem mi?

Eğer sistem oyun içinse i5 4670K almanızı öneririm.

• quote:

Arkadaşlar ben bu sistemi geleceğe yönelik ve oyun amaçlı topladım en önemli sorum anakartım iyi mi yeterli gelir mi ?

Zaten şuanki sistemin 2-3 sene rahatlıkla gidecek bir sistem. Düşünme sen anakartı falan. 3-4 sene sonra düşünürsün. O zaman da anakart yerine GPU değişir sadece olur biter. 8320 gibi bir işlemciden bahsediyoruz burada.

8350 farkının üzerine daha öncede söylediğim gibi biraz daha koyarak Cooler Master Hyper 212x alırsın.

Sonra bu sistemi evlat diye koynuna alır yatar uyursun. Bitti gitti işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2200 TL toplama nasıl olmuş?
    11 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar sistem aynı kalacak belki işlemciyi 8320 ile değiştirip işlemci soğutucusu alırım.
  • quote:

ram ı bununla değiştirdim:http://www.vatanbilgisayar.com/ram/gskill-f3-14900cl9d-8gbxl-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1866mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=58035 çok az fiyat farkı var bu daha iyi değil mi?

1866 mhz ile 1600 mhz arasında oyun performansınızı etkileyecek bir fark yoktur ucuz olanı alın

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

ram ı bununla değiştirdim:http://www.vatanbilgisayar.com/ram/gskill-f3-14900cl9d-8gbxl-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1866mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=58035 çok az fiyat farkı var bu daha iyi değil mi?

1866 mhz ile 1600 mhz arasında oyun performansınızı etkileyecek bir fark yoktur ucuz olanı alın

Olsun almışken iyisini alıyım

• 1600 Mhz alıcam vazgeçtim :D
  • Bu arada ben bu sistemi hafta içi topladım avantajlı tutar 3309 TL ye geldi haftasonu %25 indirim düşünce 2482 TL gibi bir şey olur değil mi
  • corsair 400r / XIGMATEK TALON BLACK EDITION / XIGMATEK ASSASIN BLACK gibi kasalar var ken o paraya haf 912 kötü bir tercih tabi zevk meselesi orasıda ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

corsair 400r / XIGMATEK TALON BLACK EDITION / XIGMATEK ASSASIN BLACK gibi kasalar var ken o paraya haf 912 kötü bir tercih tabi zevk meselesi orasıda ayrı

Corsair 400r arasında çok az fiyat farkı var boyutları falan bütün özellikleri aynı 400r bana biraz sade gibi geldi.
  • Ve önerdiğin diğer kasalar benimkinden daha küçük galiba.
  • Nerdeyse benim sistemin aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

corsair 400r / XIGMATEK TALON BLACK EDITION / XIGMATEK ASSASIN BLACK gibi kasalar var ken o paraya haf 912 kötü bir tercih tabi zevk meselesi orasıda ayrı

haf 912 talon ve 400r ye görüntü olarak taş çıkartır
  • quote:

Bu arada ben bu sistemi hafta içi topladım avantajlı tutar 3309 TL ye geldi haftasonu %25 indirim düşünce 2482 TL gibi bir şey olur değil mi

İndirim avantajlı tutar üzeriden değil diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem böyle kalacak gibi siz bir gözden geçirir misiniz?Yanlış bir şey var mı yani uymayan parçalar falan,işlemcilerde amd den anlamıyorum da Sistem başta var zaten ama:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C5852A8F -- 11 Eylül 2013; 14:35:25 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.