Şimdi Ara

TOPLAMA OYUN PC BU HAFTA ALIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba asagıdakı sıstemı almayı dusunuyorum uyumluluk sorunu varmıdır sıstemı oyun amaçlı ve hız amaçlı kurcam işlemciyi i7 ıstıyorum belkı ram i 8 gb ram yapıp ılerde bı 8gb daha eklıyebılırım ama oncelık olarak sıstem nasıl sizce alınır mı uyumluluk sorunu var mı ? sımdıden tesekkurler.Ssd eklicem birde bu sisteme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froMiro -- 23 Kasım 2015; 22:17:17 >

• Hiçkimse yokmu yardım edıcek ?
  • Oyun içinse i7 almaya gerek yok bence. i5 4460 alınabilir kalan para da ekran kartına eklenebilir.
  • Peki bu sistem iyimidir uyumlumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana uyumlu gibi geldi.Zaten alirken sorarsiniz.Yada pc toplama sihirbazlarindan sece sece giderseniz uyumlu olmayan parcayi bulabilirsiniz.

• Hızlı PC istiyorsun ama Ssd yok.
    İşlemci i5 yap en az 120 GB SSD al.
    VGA ise 390 al keyfine bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: froMiro

Herkese merhaba asagıdakı sıstemı almayı dusunuyorum uyumluluk sorunu varmıdır sıstemı oyun amaçlı ve hız amaçlı kurcam işlemciyi i7 ıstıyorum belkı ram i 8 gb ram yapıp ılerde bı 8gb daha eklıyebılırım ama oncelık olarak sıstem nasıl sizce alınır mı uyumluluk sorunu var mı ? sımdıden tesekkurler.Ssd eklicem birde bu sisteme.

Skaylake varken güncel o sistemi toplama saçma olur niye dersen skaylake güncel ve mimari olarak biraz daha gelişmiş eksen bilgisayardan topla derim veya inventus vatana göre biraz daha uygun fiyata gelir kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Toplama da yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resmini koyduğun sistemin şuanda Vatan da çıkan fiyatı ;

Onun yerine alınabilecek ideal Skylake sistem ve fiyatı(ekran kartı hariç) ;

Sonuç olarak , ssd de dahil olduğu halde ideal performansı verebilecek skylake sistemin İnventus fiyatı "1914 lira"

Ekran kartını oradan koymadım zira Vatanda en azından 60-70 lira daha uygun aynı modeli + senin topladığın sistemle arasında ki 1070 lira farkı başka ekran kartları için de harcayabilirsin veya yakınında ki Vatan şubesinden Sapphire R9 380X 4G alabilirsin stoklarda varsa , + ssd ve 380 yerine 380X olduğu halde "Skylake" sistem 100 lira daha ucuza gelir daha ne söyleyebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 24 Kasım 2015; 1:13:22 >

• İşlemciyiyi i5 yapıp ekran kartını nvidia veya amd nin daha yüksek bir modelini alsan daha iyi .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.