Şimdi Ara

Toplama kasa Ve iade Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler, Sinerji.com.trden kuzenime bir bilgisayar topladık. Sinerjiyle iletişime geçtik cevap bekliyoruz. Ancak okuduğum kadarıyla kargo ücretini dahi ödemeye yanaşmıyorlarmış. Ve muhtemelen bu ürünü tamir etmeye kalkacaklar sorum şu şekilde. Biz bu ürünü iade etmek istesek, kargoyu teslim aldıktan 4-5 saat sonra durumu anlatan bir mail attım kendilerine.


    Sorularım şunlar; Ürünün fiyatı 7700 küsür, ilk 7 gün ayıplı mal statüsünde iade isterken nasıl bir yol sergilemeliyiz? Ürünü geri göndermeden tüketici mahkemesine mi başvurmamız lazım? Değişim veyahut tamirat diye diretebilirler mi? Ne olacağına kendim karar verebilir miyim? Süreç nasıl işlemeli? Yani misal gönderdik diyelim, tüketici hatası diyebilecek bir şey yapabilirler mi? Daha önce bir çok kez sistem aldım hiç böyle bir şey başıma gelmedi o yüzden süreç nasıl işleyecek bilmek istiyorum.


    İlla iadelik bir isteğimiz yok. Amacımız hak kaybı yaşamamak... Gitti geldisi mahkemeden daha kolay bizim için sadece olası ters bir cevapta haklarımızı merak ediyorum. Aracı olduğumdan biraz gerildim işin açığı anlarsınız durumu. Alırken gecenin her saati cevap alabildik fakat şimdi iki saatten fazladır bekliyoruz.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.







  • Sorunun ne olduğunu yazmamissiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawyer066

    Sorunun ne olduğunu yazmamissiniz
    Editlerken eklemeyi unuttum. Açma kapama tuşuna basınca kasada hiçbir tepki yok. Bağlantı fotoğraflarını attı her şey sağlam. Forumdan bir arkadaşa da attım. Maalesef durum bu. Sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyoruz. Alırken gece 3te bile cevap alabiliyorduk ancak iki gündür muhattap yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.