Şimdi Ara

Toplama Bilgisayar Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart intel dh55tc kulaklıkta sesi en yüksek seviyeye getirdiğimde önceki bilgisayarıma göre orta seviyede ses veriyor sanki. en son driverı kurdum. fakat değişiklik olmadı. nasıl halledebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 7 Ocak 2012; 20:36:03 >

• Kulaklıkta bi sıkıntı olabilir mi ? Birde ses yazılımı aracılığıyla kulaklık kullandığınızı tanıtın.
  • Hocam kulaklıklarda sıkıntı yok biri philips diğeri de dandik bir marka, ama önceki makinede normal kullandım sıkıntı olmadı bunda nedense az geliyor. Böyle olacağını bilseydim hayatta intel anakart almazdım. önerebileceğin bir ses yazılımı var mı? Bu arada msn sesli konuşma yapamıyorum, fakat skype'de yapabiliyorum. çözüm var mı acaba
  • Ya o fark edebilir, benim mesela nokia kulaklığım var. Masaüstü bilgisayarıma takıyorum ses alıyorum güzel falan filan tatmin ediyo.
    Ama Dell laptopuma takıyorum (9 yıllık ) sesi açamıyosun bile o kadar performans veriyo rahatsız edici düzeyde ses veriyo.
    Ama masaüstünde fulluyorum diğerine göre 1/3 fark var diyebilirim. Msn e gelince kulaklık mikrofon kamera falan hepsini bi tanıt ayarlarını yap öyle dene bide mikrofonu sessizden çıkartmayı unutma
  • Anakartında boş pci slotu varsa linkteki creative kartı alırsan bırak kulaklığı pasif 2 kabini dahi beslersin, çünki çıkış güç entegresine (tda1517) sahip.
    ancak streo ve eski model kart. sanırım sürücüsü İ.S. tarafından otomatik yükleniyor olması lazım, yani takınca sürücü kurman gerekmeyecek.

http://forum.donanimhaber.com/m_51874784/tm.htm
  • Hocam creative 5+1 ses kartı taktım kulaklıkta sonuç hüsran yine ses orta seviyede ve hiç memnun değilim. önceki asus anakartıma 5+1 kartı takmıştım seste değişilik olmuştu. Bir daha asla intel anakart almam. Bilgisayarcıya sordum olabilir diyor, ki bu adam bilgisayar öğretmeni dandik anakart bana kakaladı. Onun dışında sistemden memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astebe

Hocam creative 5+1 ses kartı taktım kulaklıkta sonuç hüsran yine ses orta seviyede ve hiç memnun değilim. önceki asus anakartıma 5+1 kartı takmıştım seste değişilik olmuştu. Bir daha asla intel anakart almam. Bilgisayarcıya sordum olabilir diyor, ki bu adam bilgisayar öğretmeni dandik anakart bana kakaladı. Onun dışında sistemden memnunum.

İntelin anakartları dandik değildir, Kanaatimca en kararlı çalışan anakartlardandır.
    7/24 Ofis sitemleri için bence en alınası kartlardır.
    olumsuzluğu ise overclock a müsaade etmemeleridir.
    ses codeci line çıkışının miliwat olarak düşük olması anakartı dandik yapmaz.
    Size önerim yüksek power çıkışlı kart istiyorsanız 10 tl civarı resimdeki çip e sahip bir ses kartı almanızdır.
    tabi bu kartlar neredeyse 10 yıldır üretilmiyor ve yenisi/yeni üertilen modeli varmı bilmiyorum.
    (spesifik yüksek omajlı kulaklık destekleyen bazı kartlar hariç, ancak bu kartlar ortalamanın üzerinde bir fiyat etiketine sahiptir)

resim yukarda verdiğim linkten alıntıdır.

Toplama Bilgisayar Ses Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 12 Ocak 2012; 20:20:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.