Şimdi Ara

Toplama bilgisayar alcam tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toplama bilgisayar Alcam 3000 TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum. GtaV i kaldıracak bi bilgisayar olsun

Not : seneye Alcam Haziran Mayıs gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman konuyu alacağına yakın açman gerek ki sana güncel bir sistem kuralım 1 seneye kim öle kim kala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black-color

O zaman konuyu alacağına yakın açman gerek ki sana güncel bir sistem kuralım 1 seneye kim öle kim kala.

Tamam dostum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: soarus

quote:

O zaman konuyu alacağına yakın açman gerek ki sana güncel bir sistem kuralım 1 seneye kim öle kim kala.

Tamam dostum teşekkürler

Önemli değil dostum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soarus

quote:

Tamam dostum teşekkürler

Önemli değil dostum.

Peki gtaV i kaldıracak bi bilgisayar ne kadar eder parası 3000den az olsa daha iyi olur

• 2500'e filan toplanır şuan ama seneye alırsan yine aynı fiyata daha iyisi toplanır,daha güncel olur.Eski seriden çok daha iyi parçalar takılır.Yenisi çıkınca eskisi ucuzlar bilirsin.
  • quote:

2500'e filan toplanır şuan ama seneye alırsan yine aynı fiyata daha iyisi toplanır,daha güncel olur.Eski seriden çok daha iyi parçalar takılır.Yenisi çıkınca eskisi ucuzlar bilirsin.

İyi o zaman ben seneye sizin tavsiyelerinixle daha iyisini toplarım hocam saolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar alıcam ama?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nick'imi değiştiriyorum haberin olsun ben sana pm olarak atarım sende seneye bana danışırsın iyi bir sistem toplarız.
  • quote:

Nick'imi değiştiriyorum haberin olsun ben sana pm olarak atarım sende seneye bana danışırsın iyi bir sistem toplarız.

Tamam teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.