Şimdi Ara

TOPLAM 453 İLE SIRALAMAM NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.HEDEF 20-30 BİN ARASI.MF/4 SAYISAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_6110 -- 12 Temmuz 2010; 14:27:50 >

• ek puanlımı ?
  • EVET
  • burdaki yorumlara bakılırsa 25-30 bin arası gelir bence. ama frm tr de kilerin yorumlarına bakılırsa 50 bine zor girersin tabi onlar 530 alana ilk 10 bin olmaz diyor ama bilmiyorum bende
  • 460 puanım var 40-50 bin bekliyorum arkadaşım
  • 453 20 bin 30 bin ha rahat ol bi 55 60 anca
  • 465 475 arasına ilk 30 bin gelmez diyolar:(453 50 60 bin arası olursa şaşırma.aama en iyi ihtimal 35 bin en kötü ihtimal 65 bin.
  • 430 da bna geliyo heralde ekli..35bin falan gelir diye ümitliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alright -- 12 Temmuz 2010; 16:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alright

430 da bna geliyo heralde ekli..35bin falan gelir diye ümitliyim

Umudunu kırmak gibi olmasın ama çok zor diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Umudunu yıkıp en küçük yapı taşına kadar parçalamış gibi olmasın ama 430 puanla ilk 35 bin imkansız.Ben 480 ile 40k olur mu diye tırsıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Umudunu yıkıp en küçük yapı taşına kadar parçalamış gibi olmasın ama 430 puanla ilk 35 bin imkansız.Ben 480 ile 40k olur mu diye tırsıyorum.

Rahat ol Dark1n 40k kesin senin kardeş bence 25 k

• benimde ekli 420 acaba 70.000 e girermiyim
  • Dark sana 25 bin felan gelirse sevinme abi bogacam seni. Senin su umutsuzlugun yuzunden su 3 5 gunum mahvoldu olm adam 40 bin olursa 470 le bz napcaz die:d
  • Ya arkadaşlar siz komedisiniz hakikaten. YGS'de milletin sonuçlarına bakıp lan ben bittim diyodum hiç de öyle olmadı. Herkes full filan çekmiyo rahat olun biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Ya arkadaşlar siz komedisiniz hakikaten. YGS'de milletin sonuçlarına bakıp lan ben bittim diyodum hiç de öyle olmadı. Herkes full filan çekmiyo rahat olun biraz.

ßence sen beni duyabiliyorsun arkadaşım.. İçimi okumuşsun resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Being McCandless

Dark sana 25 bin felan gelirse sevinme abi bogacam seni. Senin su umutsuzlugun yuzunden su 3 5 gunum mahvoldu olm adam 40 bin olursa 470 le bz napcaz die:d

hep en kötüsüne bile hazır oalyım diye öyle yazıyorum ben , gidip de "oo ben kesin 30k dayım" yazıp da 35-40k da olursam morarırım diye.zaten ygsde de 3 net eksik geldi.inşallah lysde ne hesapladıysak o gelir.
  • 470 le 20k olma şansım varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukul

470 le 20k olma şansım varmı?

baba yok sen bana göre 31 bin ve 25 bin arasındasın;)
    dark baba sen 25 ve 20 bin arasındasın;)
  • Beyler bu femin sitesiyle birey arasinda 5 10 puan oynuyor nerdeyse hangisne guvencez millet hangisine gore soyluyor muamma aciklansada kafayi yemeden kurtulsak. Fukul 40 bin anca diyorum bireye gore o puani beklıyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Being McCandless

Beyler bu femin sitesiyle birey arasinda 5 10 puan oynuyor nerdeyse hangisne guvencez millet hangisine gore soyluyor muamma aciklansada kafayi yemeden kurtulsak. Fukul 40 bin anca diyorum bireye gore o puani beklıyorum bende

Birey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.