Şimdi Ara

TOPLADIĞIM SİSTEM SİZCE NASIL???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GIGABYTE-GA-965P-DS3
    KINGSTON-1 GB DDR2 667
    PALIT-8500GT SONIC
    SEAGATE-320 GB SATA2 16 MB NCQ
    MITSUMI-FDDB
    ASUS-DVD-RW-1612BL
    AOPEN-H600B28 400w
    A4TECH-KB2160

evet arkadaşlar özellikler bu...sisteme eklenecek veya çıkartılacak bir parça varmı???

• sistemi alma amacin nedir oyun içinmi aldin yoksa genel kullanim içinmi ?? bide ramleri kingston 667 yerine veritech veya gel alabilirsin
  • ekran kartı 8600 olabilir daha uzun soluklu bir sistem olur o zaman sanki...
  • ekran kartini 8500gt alma 7600gt al yada paran birz daha vrsa 8600gt 8500gt 7600gt den iyi deildir kanımca.ramlar geil 512x2 800 mhz olsun daha iyi olur
  • Kardeş Ekran Kartını Palit 8600GT Sonic Al. Ayrıca Anakartı DDR2800 Desteklerken 667 Lik Alma. Veritech 1 GB Ramlar 54$. Bu İkili Ve İşlemciyle İyi Performans Getirirsin. Ayrıca Hem Ekrankartına Hemde İlemciye Bu Anakartla Çok Rahat Overclock Edebilirisin.
  • Sistem iyi hoş ama neden core 2 duo toplayan kişilerde gigabyte anakart merakı var anlayabilmiş değilim.Babalar gibi ASUS anakart varken.Fazla fiyat farkıda yok aralarında halbuki...
  • Bunun Sebebi Gigabyte Bir Az Daha Overclockçular İçin Tasarlanmış Bir Kart. Gelişmiş Katı Kapasiörleri, Bios Ve Overclock Seçenekleri, DDR800 Desteklemesi İle Overclockla Uğraşalar İçin Bir Anakart. Ama Ben Asus Anakart Kötü Demedim. Sadece Asus Pahalı Anakartlarının Dışında Bir Az Daha Stabil Sistemler İçin Anakart Üretiyor. Arkadaş Şimdi E4300 Alıp İlerde Overclock Etmek İsteyecek. Bu Yüzden Ona Bunu Önerdim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önerilerinize uyarak ekran kartını değiştiriyorum.
    palit 7600 gs sonic nasıldır sizce???

birde veritech hakkında pek bilgi sahibi değilim...
  • Veritech İyi Markadır. Bana Öneren Çok Oldu. O Yüzden Sana Önerdim. 7600GS Sonic İyidir. Ama Artık Devri Geçti. Bence 8500GT Sonic Veya Bütçen Yetiyorsa 8600GT Sonic Al. Alky Projesiyle DirectX 10 XP Ye Dahil Edilecek Ve 2008 DirectX10 Oyunlarının Yılı Olacak. O Zaman Ben Şu Oyunu Oynayamıyorum Demezsin. Bunları İyi Düşün. Şu An Kimse Madem DirectX 10 Oyunu Yok O Zman Neden Alayım Diyor. Şu An İçin Haklılar. Ama Sen Bu İki Karttan Birisi Al. Ne Demek İstediğimi İleride Anlayacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmostwantedx -- 5 Mayıs 2007; 20:42:44 >
  • arkadaşım ekran kartını 8600gt veya gts alsaydın senin için çok daha ii olurdu.
  • directx9 performansını göz önünde tutarsak 8500gt sonicmi yoksa 7600gs sonicmi daha üstündür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İsyankar Karizma

Sistem iyi hoş ama neden core 2 duo toplayan kişilerde gigabyte anakart merakı var anlayabilmiş değilim.Babalar gibi ASUS anakart varken.Fazla fiyat farkıda yok aralarında halbuki...

ben de buna katılıyorum gigabyte tan çektiğim kadar asustan hiç çekmedim...ucuz olsun uygun olsun diye benim sözümü dinlemeden gigabyte alanlar sonra asusa geri dönüş yapıyorlar x2 anakart parası ödüyorlar....(daha bu hafta kuzenin anakartını değiştirdik...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

directx9 performansını göz önünde tutarsak 8500gt sonicmi yoksa 7600gs sonicmi daha üstündür.

7600gs leri 7600gt olarak düşünebiliriz keza hemen hemen hepsi 560/1400 yapabiliyo.
    8500gt de burada yapılan testlerde standart haliyle 7600gt nin gerisinde kalıyo. msi ın çok acaip oc olan modeli bile o kadar hız aşırtmayla anca yetişmiş.
    dolayısı ile genel olarak dx9 da 7600gs sonic daha iyi performans verir. kaldı ki 7600gs yi daha da oc edebilme imkanı var.
    8500gt sonic in oc durumu nedir tam bilmiyoruz henüz.
  • Ekran kartı Radeon X1950 Pro olabilir çünkü oyun testlerinde bir numaradır kendisi, yine söylendiği gibi RAMler DDR2 800 olabilir.(Yeni oldukları için şu an biraz pahalı olsada) Bu linkler faydalı olacaktır:

Oyun testi
    http://techreport.com/reviews/2007q2/geforce-8600/index.x?pg=6

3DMark06 Testleri:
    http://techreport.com/reviews/2007q2/geforce-8600/index.x?pg=8

• powersupply apoen nedir o sisteme yakışmaz

en aşşa fsp 500 öneririm veya antec 480...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.