Şimdi Ara

Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060- (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WmGMD

Hocam o işlemcide dahili gpu yok anakart üzerinde ki çıkıştan görüntü alamazsınız . 24 pin anakart 4+4 ıslemci 6+2 şekilde ekran kartını beslediniz tabi ekran kartını en üstteki slota takın. Bellek de sorunsuz şekilde yerinde ise bu durumda en azından bios u görmeniz gerekli .

Alıntıları Göster
    Tekrar merhabalar beyler hdmi dan gorumtu aldim fakat ekran karti driverini yuklemeye kalktigimda uyumluluk tamamlanmiyor. Aygit yoneticisinda Pci aygiti sorunlu cevrimici yukleyemiyor. Ekran kartini gormuyormu bi sorun var suanda anlamadimm yardimci olurmusunuz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

Tekrar merhabalar beyler hdmi dan gorumtu aldim fakat ekran karti driverini yuklemeye kalktigimda uyumluluk tamamlanmiyor. Aygit yoneticisinda Pci aygiti sorunlu cevrimici yukleyemiyor. Ekran kartini gormuyormu bi sorun var suanda anlamadimm yardimci olurmusunuz acaba

Alıntıları Göster
    driver in doğru olduğundan emin misiniz hocam ? indirdiğiniz driver in sürümünü ismini atın bi bakalım.

win10 için en güncel driver linkte
    www.nvidia.com.tr
    Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
    https://www.nvidia.com.tr/drivers/results/146402

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 26 Nisan 2019; 19:57:36 >

• 5 dk açılıp kapanıyor yazmış konu sahibi. Bende bir fikir atacam ortaya canım çekti Kesin bu arkadaş cpu nun termalini sildi kirlenmiş diye . Açıyor sistemi 5 dk sonra ısınıp kapanıyor
    Bakalım ne çıkacak merakla bekliyoruz
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhncnk -- 27 Nisan 2019; 0:27:31 >

• izle... fikir verebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

5 dk açılıp kapanıyor yazmış konu sahibi. Bende bir fikir atacam ortaya canım çekti Kesin bu arkadaş cpu nun termalini sildi kirlenmiş diye . Açıyor sistemi 5 dk sonra ısınıp kapanıyor
    Bakalım ne çıkacak merakla bekliyoruz
    Kolay gelsin.
    hocam sistemi açtım sorun windows kaynaklıymış buradan bi arkadaş sağolsun telefonla iletişime geçti ve yardımcı oldu bayağı uğraştık ama günün sonunda açabildik fakat bi sorun var

ekran kartı aşşırı ısınıyor 45 dakka cs go oynadım 1024x768 çözünürlükte tam ekran yapmaya calıssamda yapamadım alttan üstten black bar vardı ekranda kücücük bi cs go ile oynadım yani ve sıcaklık 45 dakkanın sonunda elimi yakacak dereceye gelmişti. 10 saniye tutarsında 15 saniye bilmiyorum yani bayağı sıcaktı. bu nekadar normal bilmiyorum.

birde bi sorun daha var benim monitör 144 hz ama 1920 1080 de suan hdmi ile en fazla 60 hz alabiliyorum. rtx 2060 da hdmi ve display portları var ama monitörümün arkasında dvi ve hdmi var. 144 hz i nasıl alacam ben sıkıntsızı bi şekilde bunların aparatı falanmı var ?

beyler bilen varsa yazıversin lütfen

Bu arada sistemimi test etmek istiyorum nasıl ne şekilde test edebilirim sıcaklık darbogaz oluyomu falan bunları hangi programla test etsem iyi olur sonuçlarıda sizlerle paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 27 Nisan 2019; 4:20:45 >

• prosedur- P kullanıcısına yanıt
    Monitör marka model nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freemium

Monitör marka model nedir?
    benq zowie xl2411 hocam
  • Afterburner yazılımı ile sıcaklıkları görebilirsiniz.

Ayrıca kasa içi görüntü, kasa arka bağlantıları... fotoğraf atarsanız çözüme giden yol çabuk bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 27 Nisan 2019; 15:3:46 >
    Malesef HDMI ile 60hz den fazla alamıyorsunuz. Monitörden DVI-D Dual Link ile alabilirsiniz. Ekran kartındaki displayportu dvi-d dönüştürüp alabilirsiniz.

Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 28 Nisan 2019; 3:6:14 >
  • Bugün ansızın kapandı bilgisayar pubg oynarken gireli daha yarım saat bile olmamıştı.. Neler oluyor anlamış degilim.
  • hocam mesajlara baktım da, sizin sorun sıcaklıkla ilgili gibi geldi bana. yarım saat oynayıp kapanmasından benim çıkarımlarım:
    1- Sıcaklıktan dolayı kapanıyor
    2- Sistemde kararsızlık var, voltajlara bir bakmak lazım.

hocam sen bi afterburner kur, ordan sıcaklıklara bak. eğer işlemci 75, ekran kartı 80 dereceyi geçmiyorsa sorun voltaj kaynaklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060-

Buyrun hocam zaten kuruluydu hatta overclock bile yaptım şu basit overclock mantıgıyla youtubeda bi video vardı onu yaptım

Core voltage, power limit, temp limit sona çektim ve scan sonrasında test yaptım tamamladım kaydettim bukadar
    hocam yanlış anlama da, kafayı falan mı sıyırdın? ne varsa köklemişsin. varsayılan ayarlara çevirip tekrar gelişmeleri aktarın. 30dk sonunda bu ayarlarlarla bi zahmet kapansın bilgisayar. bu gidişle yakarsın kartı. bilgisayar kendini korumaya alıp kapanıyor. bir de karta dokundum çok sıcaktı elim yandı falan diyorsun, gece gece güldürdün :D ne kadar şey yaptıysan her şeyi varsayılana getir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 7 Mayıs 2019; 23:41:48 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=w3TK0hXWV8A

bu videodakilerin aynısı uyguladım işte ne biliyim
  • PL ile votlage'i max yapması herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Zaten maxwell sonrası nvidia kartlara voltaj verilmiyor, kullandığı karttan dolayıda powerlimitide maxlasa bile ancak %5 arttırmış.

Konu sahibi arkadaş konsol alsan senin için daha iyi olurmuş, hiçbir donanım bilgin olmadan toplama bilgilsayar işine girersen gördülüğü gibi senin için eziyet olur. Ne derdini anlatabiliyorsun, ne sorunun bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Mayıs 2019; 0:35:39 >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hocam içi boş bi cevap yazmışsınız boş yapmışsınız muhtemelen. Hakaret degil.

Yani buraya gelip yazma amacın ne senin dostum ? Fikrin varsa söyle yada boş yapma gelip buraya gerizekalılık yapmışsın diyorsun sonrada hakaret degil diyorsun. Kelime anlamını biliyorum tamam ama sende nerelerde kullanıldıgını biliyorsundur muhtemelen. Bilmiyorsanda büyük aptallık sendeki. Tekrar söylüyorum hakaret degil.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Ne alaka konsol hocam burda herkes olaganüstü bi bilgiye mi sahip olması gerekiyor forum dedigimiz olay bunun içinmi var ?

Konsolu hiç sevmem bi kere laf çarpacam diye gereksiz kelimeler kullanmayın. Siz yapmayın bari 23k mesajınız var.
  • probleminiz cozuldumu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    Yani şu ara oyuna girmiyorum hocam o yüzden bilmiyorum acaba threadleri kapattım diyemi oldu. 6 çekirdek olarak kullanıyorum suanda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.