Şimdi Ara

topladığım pc lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 960 tl yi bulmadan kendime bir bilgisayar topladım amacım oyun oynamaktı(çok yüksek çözünürlüklerde veya grafik kalitesinde değil hepsi orta)ve şu şekilde bir liste yaptım kendime

Kasa:TX super Sonic 400W Mid Tower ATX Kasa (http://www.teknobiyotik.com) durum sıfır fiyat=>97,57 Tl

İşlemci:AMD A8 X4 3870K SOKET FM1 3.0GHZ 4MB CACHE 32NM İŞLEMCI (http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-ad3870wngxbox-a8-x4-3870k-soket-fm1-30ghz-4mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=59113) durum sıfır fiyat=>270 Tl

İşlemcinin daha ucuzunu bulabilirseniz sevinirim ben bulamadım

Anakart:asus f1a55-m lx plus Amd a55 soket ddr3 ...vs.vs (http://www.teknobiyotik.com) durum sıfır fiyat=>113,69 Tl

İşlemci Soğutucu:işlemci yanında veriliyor

Bellek(Ram):Kingston HyperX 4GB DDR3 1600mhz (http://www.teknobiyotik.com) durum sıfır fiyat=>47,35 Tl

Ekran Kartı:İşlemci ile beraber geliyor araştırdım iyi bir ekran kartı ve ayriyetten Cf için öneri bekliyorum arkadaşlar

SSD:Sandisk 64Gb 2.5" Sata-lll Uyumlu vs.vs.

HDD:Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek Yine Vs.Vs.

En son olarak yukardakilerin hepsini alınca 131,39 TL kalıyor bunla cross fire yapabilirmiyim bilmiyorum daha monitör var "CF" sonralara kaldı Anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearcarbon -- 2 Kasım 2012; 14:31:01 >

• Hocam sistem iş görürde o soğutucu ve ses kartı ne alaka gereksiz masraf , onu yapıcağına hd 6570 ile crossfire yap baride adam gibi oyun oynarsın hiç değilse , lcd ekranlar zaten 150 liraya 0 satıyolar 2. el önermem...
  • Bence rami 8 gb yapacağına Gskill 2x2 4 gb yap ekran kartını yükselt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pecoaven_Z

Bence rami 8 gb yapacağına Gskill 2x2 4 gb yap ekran kartını yükselt.

başka bir sitede bu sisteme az çok benzeyen kullanan arkadaşlarım vardı onların tavsiyesi ram`i 8 yap dediler olmadı onada bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Hocam sistem iş görürde o soğutucu ve ses kartı ne alaka gereksiz masraf , onu yapıcağına hd 6570 ile crossfire yap baride adam gibi oyun oynarsın hiç değilse , lcd ekranlar zaten 150 liraya 0 satıyolar 2. el önermem...

dostum ses kartı olmassa ses çıkarmiki bu durumlara biraz uzağım ve soğutucu dediğin işlemci soğutucu ise herkes onu öneriyor sen gereksiz masraf diyosun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearcarbon

quote:

Orijinalden alıntı: Pecoaven_Z

Bence rami 8 gb yapacağına Gskill 2x2 4 gb yap ekran kartını yükselt.

başka bir sitede bu sisteme az çok benzeyen kullanan arkadaşlarım vardı onların tavsiyesi ram`i 8 yap dediler olmadı onada bakarız

Arkadaşım bütçen 800 liraysa eğer, 8 gb orantısız olur ki işlemci ve ekran kartı çok daha önemli parçalar bence.
  • quote:

quote:

Hocam sistem iş görürde o soğutucu ve ses kartı ne alaka gereksiz masraf , onu yapıcağına hd 6570 ile crossfire yap baride adam gibi oyun oynarsın hiç değilse , lcd ekranlar zaten 150 liraya 0 satıyolar 2. el önermem...

dostum ses kartı olmassa ses çıkarmiki bu durumlara biraz uzağım ve soğutucu dediğin işlemci soğutucu ise herkes onu öneriyor sen gereksiz masraf diyosun :(

Usta senin pc bilgin 1995 de kalmış ses kartına gerek yok ses çıkması için , ayrıca işlemci soğutucusu 3000 liralık kasa yapıcaksan güzel ama şart değil yani overclock ile uğraşanlar için o soğutucu , ayrıca ramlerde pahalı ve fazla 4 gb kingston 1333 yeterli şuan için ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serty23 -- 2 Kasım 2012; 13:05:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Usta senin pc bilgin 1995 de kalmış ses kartına gerek yok ses çıkması için , ayrıca işlemci soğutucusu 3000 liralık kasa yapıcaksan güzel ama şart değil yani overclock ile uğraşanlar için o soğutucu , ayrıca ramlerde pahalı ve fazla 4 gb kingston 1333 yeterli şuan için ...

Yok be ne 1995`i :D tmm onu çıkartık rami de 4 e düşürdüm bakalım

• ram 4 gb yapın. soğutucu ve seskartı gereksiz arkadaşların dediği gibi.
    kalan paranın üstüne bunları koyarak cf yaparsınız ayrıca ek kasa fanına gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doucan_21

ram 4 gb yapın. soğutucu ve seskartı gereksiz arkadaşların dediği gibi.
    kalan paranın üstüne bunları koyarak cf yaparsınız ayrıca ek kasa fanına gerek yok.

saolasın dostum ancak ben nolur nolmaz diye soğutucu koydum 180 tl kaldı cebimde bunla 1 SSD 1 de HDD bulmam lazım CF sonralara kayıyor
  • quote:

quote:

saolasın dostum ancak ben nolur nolmaz diye soğutucu koydum 180 tl kaldı cebimde bunla 1 SSD 1 de HDD bulmam lazım CF sonralara kayıyor

siz bilirsiniz tabi ama tekrar söyliyim gerek yok soğutucuya gereksiz masraf.
  • quote:

quote:

quote:

aslında işlemci ile gönderiyormu bi araştırayım vatan dan sağol yorumun için

• quote:

quote:

quote:

quote:

aslında işlemci ile gönderiyormu bi araştırayım vatan dan sağol yorumun için

Dostum stok fanı var zaten.Overlock yapmıyacağın için şuan soğutucuya masraf yapman gereksiz,diğer parçalara harca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.