KimYooShin K kullanıcısına yanıt GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 260 TL ZALMAN Z3 PLUS MIDT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA 127 TL CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI GÜÇ KAYNAĞI 224 TL AOC 23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 560 TL incelemesi http://forum.donanimhaber.com/m_75918920/mpage_1/tm.htm bunları değiştir.
eminmisin ya ? viewsonic daha iyi gibi gözüküyor :( ramler 1866 , 2400 daha mantıklı olmazmı renderde?
yaklaşık 5 dakika önce sipariş verdim , yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum monitör tavsiyesine kulak verdim ramleri 8 e düşürüp ssd ve soğutucu aldım
teşekkürler :) pişmanlık değil estağfurullah viewsonicde güzel gözüküyordu son sipariş verdiğim sistem güzelmi ? soğutucu ssd filan
quote:Orijinalden alıntı: KimYooShin teşekkürler :) pişmanlık değil estağfurullah viewsonicde güzel gözüküyordu son sipariş verdiğim sistem güzelmi ? soğutucu ssd filan güzel birtek kasa + psu bana göre kötü ben almazdım çok kerede uyardım ama takıldın kaldın herhalde onlarda