Evet arkadaşlar kendimce birşeyler yapmaya çalıştım 2 gün önce siparişimi verdim sizce nasıl bir sistem uyumlumu
AMD PHENOM II X4 955 240 TL GIGABYTE 990XA UD3 230 TL LG LED 21.5 İNCH MONITOR 258 TL HAF 912 PLUS VE GX 80 750 W 325 TL RİPJAWS 1600 MHZ RAM 4gb 56 TL MSI 6850 CYCLONE 350 TL CPU COOLER 75
harddisk mouseklavye dvd gibi ürünler elimde mevcut zaten
HEPSİ 1540 etti nasıl bir hata varmı sistemde
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ben mi yanlış görüyorum ram 1 gb mı?
Hocam en azından 4 gb ram tak ddr 3
ahaahha hata yakalamada üstünüze yok 4 gb dı editliyorum hemen yanlış yazmışım :D
Hah şimdi yazayım yorumumu o zaman
Ekonomik falan denemez gayet orta-üst düzey oyun bilgisayarı olmuş. İdeal bir sistem hatta. Kasa ve psu da kaliteye ve ileriye yönelik olmasına özen gösterilmiş monitör fullHD muhtemelen ve keza anakart da ileriye yönelik. CPU soğutucu da sessizliği sağlar ki kasa yeterince iyi zaten bu konuda. Harika olmuş kısaca.
quote:
Orijinalden alıntı: 2kol3bacak
Hah şimdi yazayım yorumumu o zaman
Ekonomik falan denemez gayet orta-üst düzey oyun bilgisayarı olmuş. İdeal bir sistem hatta. Kasa ve psu da kaliteye ve ileriye yönelik olmasına özen gösterilmiş monitör fullHD muhtemelen ve keza anakart da ileriye yönelik. CPU soğutucu da sessizliği sağlar ki kasa yeterince iyi zaten bu konuda. Harika olmuş kısaca.
Yorumun için teşekkür ederim haklısın ileriye dönük bir kasa topladım seneye 2. 6850'yi takacam :D