Şimdi Ara

Topic neden kitlendi.Ehli namus nerden bulunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortalıkta sacma sapan bir cok topic varken gencligin kanayan yarası haline gelmis bir sorun ki ben bunu diger topiclere karsı durmak icin actım neden kitleniyor hic bir uyarı vs yapılmadan..sakıncalı kısımlar varsa duzeltelim.

evet modlardan cevap bekliyorum

• Yazınız çok güzeldi okudum begendim.Fakat içinde bayan kelimesi geçen topicler bile çekilmez halde geldi.Eger ayda bir açılsa böyle bir topic mutlaka sizin yazınız olsun isterdim.Kız topiclerini açan çogu insan abazan,daha önce kız görmemiş gibi davranıyorlar.

''Kızlarla ilgili sorunlarınız,önerileriniz ve destek ekibi'' gibi bir üst konu yapılsa acayip rağbet görür.Hem biz rahatlamış oluruz,hem yönetim,hem de abazanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 20 Ocak 2006 10:47:50 >
  • yazım sadece kızlar icin degildi. erkekler icinde yazdım.. yani unisex ti. ama bayanlar hic girmediginden onlar bu konuda yorum yapmadı.sadece erkekler yaptı oyuzdende sanki "ehlinamus bayanlar nasıl bunulur" gibi algılandı..

ayrıca acılan diger topiclerki su an en yakın gordugum zippo camak ile kız nasıl tavlarım topcigi..nerdeyse bu topic kadar post almıs ve hala kitlenmemis..buda formun seviyesini gosteriyor..onlara ithafen yazıdıgm yazıyı neden kitlediler hala anlamıs degilim. dedigim gibi sakıncalı yer varsa duzeltirim ama kitlenmesi gerekmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 20 Ocak 2006 10:52:19 >
  • Topici baştan aşağı okudum gayet düzgün usluplar kullanılmıştı bayan olmama ragmen rahatsızlık duymadığım tek bayanlarla ilgili topic diyebilirim.Ayrıca böyle düşünen ve kendini bilen insanların var oluşları hakikaten sevindirici.
  • Sanırım topigi kilitleyen hiç okumamış.Özeleştiri yapması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 20 Ocak 2006 11:01:29 >
  • Kim kitlediyse açıklama yapsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Topici baştan aşağı okudum gayet düzgün usluplar kullanılmıştı bayan olmama ragmen rahatsızlık duymadığım tek bayanlarla ilgili topic diyebilirim.Ayrıca böyle düşünen ve kendini bilen insanların var oluşları hakikaten sevindirici.

tesekkur ederim.dedigim gibi mumkun oldugunca uslubuma dikkat etmeye calıstım..evet belki hatalarım, gozden kacırdıklarım olmustur ama uyarabilirlerdi..

-kitleyen kisi kim onuda bilmiyorum ama yorum yapabilirdi.
    -diger acılan kız topicleri denmis. bence aynı kefeye koymamak lazım. bu sadece kızlara degil erkeklere de msg ler iceriyordu.
    -ayrıca bu topicigin benzeri daha oncede acharad tarafından alıntı yapılarak konudısında acılmıstı linki asagıda..

Dekolte vaziyetler.. //KIZLA ÇIKMA REKORU KIRANLARA(!) İTHAFEN
    http://forum.donanimhaber.com/m_4849921/mpage_1/key_dekolte//tm.htm#4849921

• Bayanlar konusunda acilan o kadar seviyesiz topik varken Ty® actigi topigin kilitlenmesini esefle kiniyorum ve topigin kilitlenme sebebini merak ediyorum

saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Topici baştan aşağı okudum gayet düzgün usluplar kullanılmıştı bayan olmama ragmen rahatsızlık duymadığım tek bayanlarla ilgili topic diyebilirim.Ayrıca böyle düşünen ve kendini bilen insanların var oluşları hakikaten sevindirici.

tesekkur ederim.dedigim gibi mumkun oldugunca uslubuma dikkat etmeye calıstım..evet belki hatalarım, gozden kacırdıklarım olmustur ama uyarabilirlerdi..

Bence uyarılmasına bile gerek olmayan bir topicti.Öyle saçma sapan topicler varki seninkine sıra gelene kadar.Belkide modlar olabilecek tartışmaları düşünerek kitlemiştir ki bu da yanlış.

• ilgi çekmek adına kızlar ve bayanlar başlıklı topiclerden bize de üyelerede gına geldi ve kilitlenen bir çok konuda bu açıklama yapıldı
    illa şahsi açıklama istiyorsanız diğer topiclerdeki açıklamayı sizede yazayım içiniz rahat etsin

yönetimin kararı doğrultusunda kızlar,kız,bayanlar,vs tarzı başlıklı topicler kilitleniyor
    sizin konunuzda bu sebeple tarafımdan kilitlenmiştir

konunuz bu kadar kıymetli ise başka bir başlık seçiniz
    görüşlerinize karşı çıksaydık veya üyelerin okumsaından rahatsızlık duysaydık silerdik kilitlemezdik
    başlık seçimlerinize dikkat edin lütfen...

edit:bahsettiğiniz ve "halen açık" dediğiniz konuyu buraya yazı yazmadan önce kilitlemiştim zaten
    saatlere bakarak anlayabilirsiniz...
    bu gibi konuların bazıları gözümüzden kaçıyor olabilir
    şikayet butonunu kullanırsanız daha çabuk müdahale edebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 20 Ocak 2006 11:40:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ado

ilgi çekmek adına kızlar ve bayanlar başlıklı topiclerden bize de üyelerede gına geldi ve kilitlenen bir çok konuda bu açıklama yapıldı
    illa şahsi açıklama istiyorsanız diğer topiclerdeki açıklamayı sizede yazayım içiniz rahat etsin

yönetimin kararı doğrultusunda kızlar,kız,bayanlar,vs tarzı başlıklı topicler kilitleniyor
    sizin konunuzda bu sebeple tarafımdan kilitlenmiştir

konunuz bu kadar kıymetli ise başka bir başlık seçiniz
    görüşlerinize karşı çıksaydık veya üyelerin okumsaından rahatsızlık duysaydık silerdik kilitlemezdik
    başlık seçimlerinize dikkat edin lütfen...

edit:bahsettiğiniz ve "halen açık" dediğiniz konuyu buraya yazı yazmadan önce kilitlemiştim zaten
    saatlere bakarak anlayabilirsiniz...
    bu gibi konuların bazıları gözümüzden kaçıyor olabilir
    şikayet butonunu kullanırsanız daha çabuk müdahale edebiliriz...

ilgi cekmek adına demissin.. neyin kimin ilgisini cekecem bi soylermisin. bu tip konular yazımda da verdigim baska sitelede de yazılıp ciziliyor..orda da mı ilgi cekmek icin yazılıyor. bu tip konular zaten arkdaslar arasında konusulan tartısılan seyler. burda da konusulup tartısılması icin yazdım.

sorunları tartısmak kadar dogal birsey yoktur, ama bu sekilde gem vurulamaz.

bu topicgi nasıl diger normal kız / bayan topiclerine benzettin anlamadım. ki bu topigin digerleri gibi olmadıgı konusunda da yazılan yorumlara bakarak anlayabilirsin. kimse bundan sikeyetci olmadıgı gibi aksine acılmasından memnun olanlarda var..yukarda bayan arkdasımda buna dahil.

sadece sizi huzursuz eden baslıksa degistirelim. ama bundan rahatsız olan yoktu. ama yinede degistirrim.

ben "Topic neden kitlendi.Ehli namus nerden bulunur" topicigini Tarih 20 Ocak 2006 10:42:42 da actım..

fakat sizin kitlediginiz topice en son 20 Ocak 2006 11:31:05 post atılmıs nerdeyse 1 saat sonra kitleniyor. belki ben tepki koymasam on da yapılmayacak belki ama neyse.

bence bunu birazda burdaki uyelere bırakmaz lazım. cunku burayı ayakta tutan bizleriz. gorgü, ethik ,edep, sınırları icinde neyin olması gerektiginede bırakın birazda biz karar verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 20 Ocak 2006 12:01:15 >

• Şu Sıralar Gereksiz Bile Sağmayacağımız Topicler Açılıyor...

Ama Ty®'nin Topicini Neden Kilitledin Anlamadım @Ado
  • topiği görmedim ama ehli-namus dan bahsetmişsiniz az çok konuyu tahmin edebiliyorum evlenmeden sevdiği adama inanıp onunlka birlikte olana namussuz damgasımı vuruldu tam takip edemediğim için bunlar gelior aklıma yanlışım varsa düzeltin
  • topicgim benim icin kıymet tasımıyor ama dusuncelerim benim icin kıymetli.

Talebim ise yoneticilerden tekrar aclıp rahatsızlık veren noktaların tarafımdan duzeltilmesi.

quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

topiği görmedim ama ehli-namus dan bahsetmişsiniz az çok konuyu tahmin edebiliyorum evlenmeden sevdiği adama inanıp onunlka birlikte olana namussuz damgasımı vuruldu tam takip edemediğim için bunlar gelior aklıma yanlışım varsa düzeltin

topic burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_5479607/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 20 Ocak 2006 12:09:08 >

• Topic başlığını değiştir Ty® kardeş sende belki açılır.
  • malesef kitlendigi icin degistiremiyorum.. artık cokta onemi yok.. fikre saygı kalmamıs diye dusunuyorum..kac kisiden ovgu aldım sagolsunlar varolsunlar ama gercekten, degeri onemi kalmadı.. bu konuda farklı yazılarımda vardı bunların devamı niteliginde nerdeyse olume kadar olan bir yazı dizisi seklinde olacaktı ama buraya koymama kararı aldım..
  • Bizlerde istifade etmek isterdik düşüncelerinden.Yazık oldu
  • başlığınızı değiştirmeniz şartı ile konunuzu açıyorum
    yazdığım bazı şeyleri anlamamışsınız
    verdğim bilgileri lütfen tekrar okuyun
    size konu le ilgili bir sorunum olmadığını ve yönetimin kararı gereği bu tip başlıkların hepsinin kilitlendiğini yazmıştım
    ilgi çekme konusunuda size ithafen yazmamıştım " son zamanlarda ilgi çekmek için açılan....." diye devam ediyor
    size kilitlenme sebebini bildirdim konudan rahatsız oldum demedim...
  • pekala tesekkur ederim.

tabi ki kişisel bir sey olmadını biliyorum. yanlış anlasımasın..
  • Ty® düşüncelerine aynen bende katılıyorum ve bencede kilitlenmemesi gereken bir konuydu. O yazılarını bir siteye koyma imkanın warmı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.