Şimdi Ara

Topic 4:44 zamaniyla kapanmisdir, Yarin 24:00 den gecerli olmak uzere gece vardiyasi baslanacakdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan2004 -- 11 Ocak 2006 4:46:32 >

• BEN SAATİ BİLMİYOMKİ GİRDİM ÖYLE TATİL YA GECE KUŞU OLDUK SABAH 7 DE UYANCAM
  • dun saat 2:30 gibi sinema - muzikde tek basima kalmisdim . Bu aksam dh arty mi var ne !
  • hakkaten gece kuşu olduk yaw saat 2.40 olmuş okullar açılınca napcaz bkalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

hakkaten gece kuşu olduk yaw saat 2.40 olmuş okullar açılınca napcaz bkalım

harbi sanlisiniz . Benim yarin sinavda vardi . Ama uyuyamadim a.k.
  • Ridvan kolay gelsin de kasmayacak mı hacı sen git yatağa uzan gelir uykun ben napim soad dinliyorum şarkıya göre ruh halim değişii
  • Şu an ne yaptığımı yazmasam olmazmı

(Kötü bişi yapmıom maksat geyik olsun )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 gun kaldi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • makarna pişirdim kendime...anneme yaptırcaktım fakat babam kalktı ve biraz fırça kaydı anneme..ne işi var bu saatte bilmem ne vs..vs...

bende sesimi çıkarmadım kendim yaptım
    şimdi onu yiom... hmmm üstüne yourt ve az sarımsak tozu döktüm baya güzel oldu

döt kardeşim meyve suyumu içip bitirmiş ve bu saatte içecek satan bi yer yok sinir oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

makarna pişirdim kendime...anneme yaptırcaktım fakat babam kalktı ve biraz fırça kaydı anneme..ne işi var bu saatte bilmem ne vs..vs...

bende sesimi çıkarmadım kendim yaptım
    şimdi onu yiom... hmmm üstüne yourt ve az sarımsak tozu döktüm baya güzel oldu

döt kardeşim meyve suyumu içip bitirmiş ve bu saatte içecek satan bi yer yok sinir oldum

Afiyet olsun uykum da kaçtı ama ben de hafiften yatağa yatayım artıkın herkese iyi geceler tatlı tuzlu rüyalar , yav uykum da yok ama yatağa gidelim artık telefon konsol bi şekilde oyalancaz

• afiyet olsun balşeker olsun

ben şuan itibariyle msn de aldatılan bi bayan a tavsiye veriyorum hala da aşığım ona diyor
  • 3.30 da maç var onu bekliyorum
  • efet bende izlicem o maç bir yanda şampiyon san antonio diğer tarafta son 10 maçtır kazanan nev jersey nets. super 3 lü alıştı birbirine carter kids ve jefferson. çok zevkli maç olucak

• quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski

afiyet olsun balşeker olsun

ben şuan itibariyle msn de aldatılan bi bayan a tavsiye veriyorum hala da aşığım ona diyor

kolay gelsin sana

• quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski

efet bende izlicem o maç bir yanda şampiyon san antonio diğer tarafta son 10 maçtır kazanan nev jersey nets. super 3 lü alıştı birbirine carter kids ve jefferson. çok zevkli maç olucak

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Şu an ne yaptığımı yazmasam olmazmı

(Kötü bişi yapmıom maksat geyik olsun )

ellerin masanin uzerine kaldir
  • Topic 4:44 zamaniyla kapanmisdir, Yarin 24:00 den gecerli olmak uzere gece vardiyasi baslanacakdir. Hepinize iyi sabahlar diyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.