Şimdi Ara

Topçunun tillahı Josef de Souza. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
10.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son maçlarda takımın en iyilerinden biriydi bence

Nikon D80+Nikkor AF 50mm f/1.8+Nikkor AF-S DX 18-135mm f/3.5-5.6G ED+Nikkor AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G ED-IF VR
    VCDS+ODİS
  • Defansif anlamda cidden çok başarılı bir adam ama ofans olarak tamamen 0. Düz 0 ya. Topu kazanıp yandaki adama atıyor ve çekiliyor. Büyük takımın Orta sahası ne kadar defansif olursa olsun böyle oynayamaz.
    1 josico
    2 maldonado
    3 josef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kupon kodu: donanimhaber.com
    www.incefirsat.com
  • Güncelll

Topçunun tillah be tillahı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
  • Josef gerçekten tam bir görev adamı. Bu adamın tek ön libero olarak oynaması gerek. Yanında başka ön libero olunca kendini gösteremiyor. Yani premier ligden 10-15 milyon euro vermeleri tesadüf değil Souza'ya. Tabi arada hataları oluyor ki zaten o hataları olmazsa Fenerbahçe yerine daha güçlü takımlarda olurdu Porto'dan sonra :)

Josef de Souza: 'Türkiye liginden pek fazla futbolcu tanımadığım doğru ama eminim onlar beni tanıyordur'

Josef de souza: ''Messi zeki, İbrahimoviç güçlü, Beckham yakışıklı diye seviliyorlar. Ben ise sevilmiyorum çünkü bunların hepsi bende var. "

Ozan Tufan : '​Daha 4 sene öncesine kadar PIay Station’da sırf Josef'i kontroI etmek için Fenerbahçe'yi seçerdim, şimdi beraber oynuyorum.''

Messi: ​''Ronaldo mu yoksa sen mi diye soranlara, Josef de Souza'nın hala hayatta oldugunu söyleyip konuyu kapatıyorum. ''

Zidane: 'Oğlumla futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Josef de Souza'

Aykut Kocaman: ​''En büyük amacım Josef'i dünyanın en iyi futbolcusu yapmaktı, ama o beni dünyanın en iyi hocası yaptı. "

Aykut Kocaman: ​''Josef, Messi ve Ronaldo kalitesinde bir futbolcu dediğimde insanlar bana gülmüştü. Şimdi ise saygı duyuyorlar"

Robin van Persie : "Hollanda milli takımında oynamaktan daha da güzel bir şey varsa o da Josef de Souza gibi bir sihirbazla aynı takımda oynamaktır.''

• Adamın savunmasına ve çabasına teşekkür edecek kişilere teşekkür ederim,
    golleri içinse Josefe tebriklerimi iletirim.

Uzun yıllar kalır inşallah....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Propaganda öyIe bir sanattır ki, insan başkasının ayağına basarken kendisi “ah” der. "Bob Hope"
  • prof. ön libero (king)

Topçunun tillahı Josef de Souza.

Propaganda öyIe bir sanattır ki, insan başkasının ayağına basarken kendisi “ah” der. "Bob Hope"
  • Bütün topçular şu adam gibi hırslı mücadeleci olsa yenilgi yüzü görmezdi bu takım.Biraz ayağı düzgün olsa Real Casemiroyu değil bunu alırdı
  • Geldiğinde "bu kim len" demiştik. 28 yaşında en az 2 sene daha yüksek performansla oynar. Gol sevinci sahada ruhunu kaybetmiş futbolcu sürüsüne iyi örnek olmuştur. 10-15 milyon teklif gelirse anında reddedilmeli. Nasıl olsa o parayı gidip soldado dirar gibilere verecekler bari gitmesin daha iyi.

Gördüğü sarı kart tam bir komedi. Aynı hakem ilk maçta burak yılmazın "susun" işaretini es geçti.

Birçok konuda olduğu gibi, Vitor'un 3 sene önce gördüğünü bizim insanımız 3 sene sonra farkedebildi ancak...

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Vitor Pereira'nın ne kadar iyi bir futbol/futbolcu görüşüne sahip olduğunun göstergesidir Josef.

Birçok konuda olduğu gibi, Vitor'un 3 sene önce gördüğünü bizim insanımız 3 sene sonra farkedebildi ancak...

Vitor'dan bize kalan son hatıra bu adam, değil mi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.