Şimdi Ara

Top üni ceng

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Top ünilerde ceng okuyanlar da cengin giderek yaygınlaşması ve artan rekabet, yapay zeka vs.den fazla etkilenir mi sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• etkileniyor da dünya genelindeki ekonomik kriz tüm teknoloji dünyasını etkilemiş durumda. odtü ceng mezunu olan abime bir dönem baya iş teklifi geliyordu şu an birçok yer görüşmeden reddediyor, birçok şirket küçülmeye gidiyor. dönemsel bir durgunluk var sektörde ama ilerleyen dönemde düzelme olur bence. yine de fazla talebin rekabeti arttıracağı aşikâr.

Bu nedenle en iyi yapabileceğiniz işi seçin ki rekabet sizi olumsuz etkilemesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece cengi değil her sektörü etkiler bu.

• Teşekkürler hocam. Yani genel olarak ceng nereye gidiyor biraz da onu soruyorum panda hocam ne diyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dünyanın nereye yöneldiğine bakmak lazım eğer savaşa yöneliyorsa üretim ile alakalı bölümler daha çok iş bulur çünkü devlet içine döner fabrikalar açar üretir vs. durgunluk olmaya başlar işler azalır haliyle

• Wanderfox kullanıcısına yanıt

Benim bir fikrim yok hocam. Gelecek ile ilgili yorum yapmıyorum.

Özellikle yapay zeka adına internette bilgili/deneyimli insanların yorumlarını okuyabilirsiniz. Haber siteleri dışındaki kaynaklardan olursa daha iyi olur.

Ki farklı düşüncelere sahip uzmanlara rastlamak mümkün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi CENG/EEM vs Hacettepe ME
    6 ay önce açıldı
    İTÜ VE İTÜ CENG İNCELEMESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.