Aynı anda ikisinden de kabul aldınız diyelim hangisini seçerdiniz? |
Top tier master yapmak vs FAANG’ta software engineer olmak

Top tier master yapmak vs FAANG’ta software engineer olmak
(En Son Oy Tarihi: 5.7.2025)
-
-
Hocam mühendislikte yurt dışı master yapmak nasıl bir avantaj sağlıyor? bilmedıgımden soruyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de bilmiorum, abd’ye gidiş bileti olarak bakıyorum. Direkt google’da işe girsem stanford masterı bile reddederim şahsen.
tahminimce; bölümünde ilgilendiğin alt dala yoğunlaşmanı, araştırma yapmanı ve derinleşmeni sağlıyor. İyi bir yerde yaparsan network edinip etiket elde ediyorsun herhalde.
-
Sanayi >>>
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birini yapmak öbürüne bağlı sanki biraz
sacma soru, sanki biri olunca digeri olmuyo gibi
ayni anda ikisine de teklif alsam isi kabul ederim
-
BABA WAKE UP!
Ne masterı, lisansı 3 sene okuyup son sene kasmayacak, işine gücüne başlayacaksın!
Bu ponziden uzak durun!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok değil. bizden mezun olur olmaz meta, amazon giren var yakın zamanda. cs'ten de çok google falan gördüm.
-
Hocam sarcasm mı yoksa ciddi mi?
Yani düşünceye göre ikisi de savunulabilir, ama ponzi aynen sistem sadece kendine çalışıyor ve inandıkları, değer verdikleri için işliyor; yoksa içi bomboş aslında.
Top tier (oxford, mit vs.) master eğitimi için değil, marka değeri için değerli, ama bu marka değerini de kendi başına yaratmak pek mümkün değil gibi.
FAANG'ta software engineer dedim, master veya phd'nin daha fazla vereceği bir şey yok bana zaten, okulda hoca falan olmayacağım. Milyon dolar verseler video teknolojisi varken aynı dersi 10 defa anlatıp iş yapıyor görünmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 4 Temmuz 2025; 21:56:33 > -
Tavuk dönerci aç
Ömür çok kısa yl ve master bence zaman kaybı
Tavuk dönerci aç
trolleme knk
-
Ben açıcam gibi duruyor. Tavuk dönerci pasif gelir, arkada oturur soslu dürüm gömerim bir yandan da kod yazarım. Aktif + pasif gelir, mis
Kodu hallederiz de tavuk dönerciyi kim işletecek zor iş
Birini buluruz illa ki. Bence çok iyi fikir, et dönerci de olur ama o biraz daha pahalıya gelir
2.'yi yapanlar zaten 1.'yi elde etmek için yapıyor %80
-
Hocam avrupa faang mı ucsd master mı?
MIT phdsi için canımı verirdim de bizden geçti.
Artık ibre ss+ODTÜ master+ yurtdışı top-mid tier PhDye döndü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shalian14 -- 5 Temmuz 2025; 0:27:32 >
Phd boş iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tyt 60 net nasıl yapılır
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
- tıp kitapları pdf
- sml hoca 40 soru ayt pdf
- ayt matematik 15 net için hangi konular
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X