Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.078
Cevap
59
Favori
816.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black1914

quote:

Orijinalden alıntı: scorp21

16 jeton harcadım bir oyuncu için ve tahmin edin aldım mı?alamadım.bu taylandlılar bilgisayarın başında mı yaşıyor allahım bu ne ya.vallahi şu an oyundan o kadar soğudum ki anlatamam zaten oynadığım facebooktaki hesabım asıl hesabım değil oyunu oynamak için kurdum.neyse ben I AM PLAYR oyununa yöneleyimm orada taylandlılar yok.bu arada sağlam offerları buradan paylaşabilirsek çok iyi olur

bu sabah 2 tayladlıyı ters köşeye yatırdım son saniyede teklifi çakıp aldım 22 yaşında AMR-MR Oyun Kurucu özelligi olan birini.. intikamını aldım dostum merak etme taylandlılarla karşılaşmak istemiyorsan gece gir onların saati bizden 5 saat ileride bilgin olsun kahrolsun taylandlılar
    nedir bu taylandlıların benden çektiği geçen sezon da bi taylandlıya şampionlar ligi finalinde koymuştum. ahanda resmi

Top Eleven Manager - Facebook

çok iyi yapmışsın helal olsun.eminim onlarda şu an forumlarda 'türkler ile rekabete girmeyin' diyordur

• Transfer yapamıyorum artık yahu lvl ilerledikçe işler zorlaştı
  • token ı nasıl kazanıyorsunuz wın token de adam akıllı bırsey yok yanı transfere ambargo koydum resmen program falan olsa yanı transfer ı yapmak ıcın kullanıyoruz zaten token ı
  • İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON ! ! !

abimi 2-0 yendim

• demistim yenersın dıye senın takım onunkınden baya pahalı :D
  • Beyler bırakın gitsin oyunu O.çler full para kazanmak için herşeyde token harcatmaya çalışıyor.İlginçtirki tipini sevdiğim taylandlı çekik kardeşlerimizde futbolla alakaları olmadığı halde bu oyuna merak sarmışlar Oyun tamamen token harcanılması ve para kazanmaları için yapılmış.Hiçbir şekilde müşteriye hizmet yok.Full kazık Sallayın gitsin.Google'a crossfire yazın.Hepinizi bekleriz Ben bıraktım şahsen full 1.ydim hemde.Ama her sezon uğraşılmıyor.Tokeniydi,cartıydı curtuydu.Neyse isteyen gelir crossa.En azından gerçek online fps oyunu oynarsınız tam ekran

• Arkadaşlar buda benim takım. oyuna yeni başlayan çaylaklardanım. çoğu şeyi yeni çözüyorum. başladım başlayalı bi beraberlik bir mağlubiyet bir beraberlik bir mağlubiyet alıyorum. bunun sırrı ne daha siftahım yok. takım o kadar kötüde değil yani.

• Bende oyuna yenı basladım.forumda bır kac sayfa yorumlara baktım token sıkıntılarımız buyuk gıbı.bende top elevende anket doldurarak cok kez token kazandım ama bı yere kadar. burda cogu arkadas bu oyunu cok onemsıyor.benım nacızane tavsıyem sıze 35 mılyona kredı kartı ıle 176 token almanız.Zaten oyunda para konusunda sıkıntı olmuyor. her gun kenarınıza 1 er mılyon atsanız ay sonunda cok rahatlıkla odersınız dıye umuyorum.her sezon bu tokenlerle cok guzel takımlar kurarsınız.ben 176 token aldım ayırca sponsorpay den 257 tokenlık lımango fırsatınıda aldım 10 lıralık bırsey alarak.BU KURDUGUM TAKIM BANA 45 MILYONA MAL OLDU.SIGARAM OLMADIGI ICIN 1 AYDA BU KADAR HARCAMADA ZARAR GORMEDIM.

• BUDA LIGDEKI DURUMUM. SAMPIYONLAR LIGINDE 2 MAC 13 GOL. BU SEZON KALEMDE GOL GORMEDIM HIC BI MACDA

• BUDA KUPADA BENDEN SEVIYE OLARAK 4 SIRA USTE OLAN KISIYLE OLAN MACIMIN SONUCU

• Arkadaşlar yeni bulduğum token kazanma yöntemi ile ilgili olarakhttp://topelevenwintoken.blogspot.com/ adresine bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapali23

BUDA LIGDEKI DURUMUM. SAMPIYONLAR LIGINDE 2 MAC 13 GOL. BU SEZON KALEMDE GOL GORMEDIM HIC BI MACDA

haklısın valla . "dar gelirliğin alemi yok" bende çekiyorum 176 token kafam rahat. çok baba bir takım kurdum. muhtemelen sezon sonuda şampiyonum. belki bir ihtimal abim alır şampiyonluğu. oyuna para mı verilir diye bi mantık var türk milletinde. e lunaparkada para veriyosun. halı sahayada para veriyosun. ne bileyim sinemayada veriyosun. bu da bir eğlence bunada para vermekte herhangi bir sakınca görmüyorum. tam gaz devam Ordu FC . kupada karşılaşırız umarım

• Tüm bunları kupalar kısmına tıkladığında üstünde 1 yazan kupa resimleri için yaptığını düşünürsek halı saha yada saydığın diğer şeylerden çok daha mühim bir konu halini alır bence Dimi ama.Oyununda amacı bu ya zaten.Her ay milleti sömürmek Oynamıyorum arkadaş Zorlayanda yok oyna diye.Olsada oynamam KAZIK ELEVEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 3 Ağustos 2012; 20:59:28 >

• Hacılar takımmınız 4 4 2 ye musaıtse baska taktık yapmayın 4 4 2 efsanedir
  • beyler 2 tane takımı olanlar için söylüyorum. google chromedan 2 ayrı feysbuk hesabı açabiliyosunuz. yeni bir sekme açın ayarlara gelin . sondan bir önceki menü "kullanıcılar" olması lazım. yeni kullanıcı ekle diyin. işte karşınızda yepyeni bir google chrome. yardırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahil·

beyler 2 tane takımı olanlar için söylüyorum. google chromedan 2 ayrı feysbuk hesabı açabiliyosunuz. yeni bir sekme açın ayarlara gelin . sondan bir önceki menü "kullanıcılar" olması lazım. yeni kullanıcı ekle diyin. işte karşınızda yepyeni bir google chrome. yardırın.

chrome + mozilla + ie ile 3 tane açıyorum gerek yok :) chromda karışıklık olur sekme vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratOzdogan

quote:

beyler 2 tane takımı olanlar için söylüyorum. google chromedan 2 ayrı feysbuk hesabı açabiliyosunuz. yeni bir sekme açın ayarlara gelin . sondan bir önceki menü "kullanıcılar" olması lazım. yeni kullanıcı ekle diyin. işte karşınızda yepyeni bir google chrome. yardırın.

chrome + mozilla + ie ile 3 tane açıyorum gerek yok :) chromda karışıklık olur sekme vs...

senin dediğin yöntemlede yavaş oluyor çünkü ie ve mozilla çok yavaş. hiç bir karışıklık olmuyor. denemeden yorum yapmasaydın keşke. ss atayım
    (ekteki dosya ya tıklayıp büyütebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 4 Ağustos 2012; 1:07:51 >

• quote:

quote:

quote:

senin dediğin yöntemlede yavaş oluyor çünkü ie ve mozilla çok yavaş. hiç bir karışıklık olmuyor. denemeden yorum yapmasaydın keşke. ss atayım

ayrıca sekme vs. demişsin. ben sadece orda nasıl yeni chrome hesabının açılacağını anlattım. yani aynı chromde 2 sekme açıp farklı farklı facebook açamıyosun. böyle bir şeye imkan yok zaten. olabilseydi bütün bu anlattıklarımı yapmana gerek kalmazdı . direk yeni sekme aç derdin top elevena girerdin ayrı ayrı hesaplardan olur biterdi.

• quote:

quote:

quote:

iyiymiş bunu ögrendigim iyi oldu evet ie acayip yavaş, mozilla da idare eder ama chrome kadar degil tabi.. Teşekkürler

• az önce yeni açtıgım kullanıcıyı sileyim derken eski kullanıcıyı silmişim gitti bütün yer imleri kayıtları
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.