Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.078
Cevap
59
Favori
818.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar hazırlık maçlarını iptal etme durumu yok mu ?
    Benden güçlü olan arkadaşlarım benim onayım olmadan maçtan önce hazırlık maçı yaptırıyolar ve kondisyon düşüyor oyuncularım sakatlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_19

Ya arkadaşlar hazırlık maçlarını iptal etme durumu yok mu ?
    Benden güçlü olan arkadaşlarım benim onayım olmadan maçtan önce hazırlık maçı yaptırıyolar ve kondisyon düşüyor oyuncularım sakatlanıyor.

İptal edebilirsin ama adamın sana maç attığı saatte oyunda olursan,eğer sen pc başında yokken atmışsa yapıcak bişey yok.Maç oynanır.Öyle puştları hemen sil arkadaş listenden.Banada 16 lwl adam maç attı.İptal ettim bidaha attı ve sildim çok basit.Silmeden bi de küfür salla iyice otursun içine
  • 17 de 17 :)) bakalım akşam 18 olacakmı..

Top Eleven Manager - Facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnet -- 14 Eylül 2012; 21:03:10 >
  • 18 de 18 yaptım....bakalım yarın nolacak..26 da 26 yapıp bırakayım :)) seviyede ahım sahım değil transfer bile yapamadım 2dekı sevıyedekı takımla...
  • Bizim takım da final kazanamıyor. Yok, arada güç farkı olan rakipleri büyük maçlarda yenemiyoruz ama lig gibi uzun maratonda götürüyoruz işi.
  •  Top Eleven Manager - Facebook

www.topeleventurkey.com

FORUM SAYFAMIZ. HİZMETE GİRMİŞTİR ARKADAŞLAR FORUM SAYFAMIZDA TOPELEVEN TAKTİK VİDEO RESİM YARDIMCI PROGRAMLARI PAYLAŞACAGIZ
    SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ İYİ OYUNLAR...

FACEBOOK SAYFAMIZ
    http://www.facebook.com/turkeytopeleven

www.topeleventurkey.com

FORUM SAYFAMIZ. HİZMETE GİRMİŞTİR ARKADAŞLAR FORUM SAYFAMIZDA TOPELEVEN TAKTİK VİDEO RESİM YARDIMCI PROGRAMLARI PAYLAŞACAGIZ

FACEBOOK SAYFAMIZ

www.topeleventurkey.com

FACEBOOK SAYFAMIZ

www.topeleventurkey.com

FACEBOOK SAYFAMIZ

• 11.seviyedeyim . bu sezon takım dibe vurdu . maç kazanamaz oldum. ligdekilere göre ortalama kalite düşük biraz. en iyi ihtimalle 1-1 berabere filan kalıyorum . takımı kendi haline bıraktım .

stad geliştirmeleri de kilitli iyice soğuyor insan zamanla ama emeğe yazık olmasın diye arada takip ediyorum.

http://imageshack.us/a/img826/6200/topeleven.jpg

• takım silme varmı
  • Başka hesap ile girersen,yeni takım verilir.Onun dışında öyle bi özellik yok maalesef
  • İlk sezon 1. oldum 2. sezon 2. oldum 3. sezon o 2. kadronun yarısını bozdum yeni adamlar aldım ve şuan büyük ihtimalle şampiyonum son 4 maç 4 puan öndeyim 2. den hadi bakalım :) 1 tane 2. ile maçımız var sanırım ayrıca 10 tane jeton var onuda yeni sezon için saklıyorum

• Selam arkadaşlar benim sorum Bilet Fiyatlarıyla ilgili. Şimdi bu nacizane taraftarlarımız biletlerin fiyatlarını fazla yapınca maçlara gelmiyorlar. Seviyem 9 bilet fiyatlarını 3 ten 5 e çıkardım ilk defa maça gelir mi bunlar yoksa ben bu zamana kadar çok az fiyattan mı koydum biletleri ? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

2 Sezon sadece jeton biriktirdim geçen gün takım dizdim 12 adama 130 milyon $ gitti bazı oyuncuları 20 tur jetonla döndüm ya milletin parası fazla jeton alıyor yada hile fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dee.Jay

Selam arkadaşlar benim sorum Bilet Fiyatlarıyla ilgili. Şimdi bu nacizane taraftarlarımız biletlerin fiyatlarını fazla yapınca maçlara gelmiyorlar. Seviyem 9 bilet fiyatlarını 3 ten 5 e çıkardım ilk defa maça gelir mi bunlar yoksa ben bu zamana kadar çok az fiyattan mı koydum biletleri ? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

2 Sezon sadece jeton biriktirdim geçen gün takım dizdim 12 adama 130 milyon $ gitti bazı oyuncuları 20 tur jetonla döndüm ya milletin parası fazla jeton alıyor yada hile fazla

bilet olayı da tam muamma . dibe çektim fiayatları maça gelen sayısı sıfır. anlamadım gitti. inadına bir ara en yüksek fiyata çektim dolu koltuk sayısı %30

• quote:

Orijinalden alıntı: Dee.Jay

Selam arkadaşlar benim sorum Bilet Fiyatlarıyla ilgili. Şimdi bu nacizane taraftarlarımız biletlerin fiyatlarını fazla yapınca maçlara gelmiyorlar. Seviyem 9 bilet fiyatlarını 3 ten 5 e çıkardım ilk defa maça gelir mi bunlar yoksa ben bu zamana kadar çok az fiyattan mı koydum biletleri ? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Aslında bilet olayı çok basit.Örneğin 5 dolar yaptık fiyatları ve tüm stad doldu.Bilet geliri atıyorum 90k.5'ten 10a çıkardık ve stadın yarısı doldu.Bilet gelirine baktığımızda yine 90kdır.Ben şuanda 6. seviyedeyim ve fiyatlar 10 dolar,dostluk maçı için 7 dolar.Kısacası pek önemli değil gibi.Ama stadın dolu olması etkileyebilir maçları.Bu yüzden orta bir fiyat koyarsan benim gibi Stadında baya dolar mesela benim 19.000/21.000 oluyor.Stadı geliştirdim 43 bin kişilik olcak
    Jeton olayını ilk başladığımda çok araştırdım ama gerçekten önceki sayfalardada dediğim gibi yok öyle bişey.Bazı ülkelere verilen sponsorlar daha fazla token veren teklifler verebiliyor.Bizde ancak ip değiştirip hallediyorduk bi ara.Mesela benim bi tekliften 50 jeton almışlığım olmuştur.Ama şuanda hiç uğraşmıyorum.Günlük 1-2 token geliyor.Şansa artık alabilirsem alıyorum.Ama böyle daha güzel gerçekten.18 yaşında 6 yıldız adayı oyuncu alınca insan zoru başarıyor.Zoru başarmanın yanında şansta lazım daha zevkli oluyor oyun.Şuanda 1.lik kesinleşti.6. seviyede 10. kupa geliyor :D Şamp ligindede yarı finalde ilk maç 0-2 yenildim bakalım hayırlısı

• Hıaaa takım ruhu 2-0 yenildiğim şamp ligi deplasman maçından sonra,rakibimi kendi evimde az önce 3-0 yendim ve 5. kez finale çıktım 6 lwlde
  • birisi takım ruhu mu dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black1914 -- 20 Eylül 2012; 20:34:03 >

• Yeahhh bir şampiyonlar ligi kupası daha.Yarın 1.likte gelince kupa koleksiyonum süper ötesi olcak :D :D taylandlıyı 2-0 yendim

• @Gerard Butler tebriklerr :D ben de az once şampiyonlar ligi kupasını aldım. lig şampiyonlugu da kesinleşti.. resim koyayım ben de
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.