Şimdi Ara

Toolbar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün windows media player için bir eklenti yükledim. yüklerken vs bir sorun çıkartmadı kaspersky de açıktı fakat sonradan bilgisayarda gizli yükleme var dedi ve ben hiçbirşey yapamadım. sonra toolbar'a resimdeki şey geldi ve yapıştı resmen, msconfig'den ve güvenli moddan da silemedim. lüften yardımcı olur musunuz?

http://img76.imageshack.us/img76/7249/awshit8yd.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0th1n2b3sa1d -- 22 Haziran 2006; 10:01:13 >

• BU TOOLBAR MASAÜSTÜNE Mİ YAPIŞTI YOKSA İNTERNET EXPLORER SAYFASINA MI??

EĞER İNTERNET SAYFASINDAYSA ADREES ÇUBUĞUNUN ÜZERİNDE SAĞA TIKLA KALDIRMAYI DENE ONUN CLİCK Lİ OLDUĞU SEÇENEĞİ TEKRAR KLİLKLE BİDE DENETİM MASASINDAN KALDIRMAYI DENE TOOLBAR I BAKAYIM NE OLACAK

• yok arkadaşım ie'den kaldırmayı biliyorum ama bu bildiğimiz saatin yok efendim msn in bulunduğu toolbar'da işte yani asıl toolbar ' a yapıştı

ha bu arada denetim masasından da kaldırılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0th1n2b3sa1d -- 22 Haziran 2006; 10:40:36 >
  • Bence o resimdeki olayın toolbar ile alakası yok. Düpedüz worm yemişdin.
    spybot veya adaware yükle. kaldırsın.
  • hemen deneyip cevap vericem
  • yok aynen devam adaware pro. full updateli tarattım 1 tane obje buldu winad diye bide neglible objects var ama tık yok o hala duruo orda
  • arkadasım ben 25 makina ghost attim. farketmemisim bunun oldugunu aynen sıfır kurulum yaptim sil bastan. ugrasma suymus buymus. dagilmadan sistemine. yap temiz bi kurulum. basinm agrimaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ISDONE DLL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam doru söylüyosun da onu ben de biliyorum önemli olan format atmadan bu işi halletmek. zaten o adamların amaçları da bize ya format attırmak ya da ürünlerini satın aldırtmak
  • şimdi de toolbardakini adaware ile kaldırdım ama internet explorer sayfası açıyor kendi kendine
  • Spybot dene !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.