Şimdi Ara

Tony jaanın koruyucu filmindeki kemik kırma sahnesi dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü dövüş sahnesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Tony jaanın koruyucu filmindeki kemik kırma sahnesi dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü dövüş sahnesi mi?

(En Son Oy Tarihi: 6.6.2024)
Giriş
  • Alanyada muay thai eğitimi veren bir spor kursunda bu ay muay thai eğitimine başlıyorum.amacım müsabakalara katılmak değil.sadece profesyonel olup tony jaa seviyesine yaklaşmak.telefonda bu kursun hocasıyla görüştüm.muay thaide kemik kırma teknikleri var mı kemik kırma teknikleri öğretiyor musunuz dedim.oda cevap olarak evet öğretiyoruz o sporun içinde o teknikler var zaten dedi.bende tony jaa nın kemik kırma tekniklerinin hepsini öğrenip profesyonelleşmek için başlamaya karar verdim.

tony jaa nın avustralya sidneyde çekilen ve dövüş filmlerinin zirve yaptığı zamanlarda yani 2005 yılında çekilen ve çıkan koruyucu filmindeki 30-40 siyah giyimli ve özel eğitimli korumaların ve adamların kollarını elllerini ve ayaklarını kırdığı sahneyi dünyada neredeyse bilmeyen insan yok.ve bu sahne youtube da en çok videosu olan dövüş sahnesi.aynı zamanda yabancı ve türk sitelerde en çok konuşulan ve tartışılan dövüş sahnesi.benim merak ettiğim tony jaa nın koruyucu filmindeki kemik kırma sahnesi dünyanın dünya tarihinin gelmiş geçmiş en ünlü en meşhur dövüş sahnesi mi? hatırlamanız için videosunu koyuyorum.

Stringer's Stuffyoutube
    I love this ridiculously extended fight scene from Tony Jaa's THE PROTECTOR, which features roughly 800 zillion bone breakings. Enjoy.
    https://www.youtube.com/watch?v=uBnn2UX98ws

• up.

• İpmanın 30 kişi dövdüğü sahne daha ünlü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt

ipmanın öyle bir sahnesi mi var? hangi filmden?

• kan ve kemik isimli bi film var televizyonda çıkmıştı, izledin mi? güzel film.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

izlemedimde youtube da videolarına denk geldim.o zencinin güzel tekmeleri vardı.

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt
    dövüş sahnelerinin kalitesini bilmem de, filmi genel olarak beğendim. kafa dağıtmak için izlenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

10 tane karateciyi dövüyor. 1 tane karateci 3 tane muay thaiciye bedel olduğu için 30 kişi sayılır

Muay thaiciler kemik kırma teknikleri biliyorlar.karateci yumruk attığı zaman muay thaici tony jaanın yaptığı gibi yumruğu tutup çevirip kavrayıp kırar.karatenin en işe yaramaz dövüş sanatı olduğu bilimsel olarak kanıtlandı.dövüş esnasında kata duruşları yaptıkları için hareketleri kalıplaşmış olduğu için çoğu karateci dövüşlerde dayak yedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kyokushin karate yapanlar vücutlarını güçlendiriyorlar ve muay thaciden daha sağlam oluyorlar. Karatecilerin attığı yumruk daha güçlü. Karete kidde turna tekmesi ile tony jaa yı teklerler. Hemde tutamıyacağı gibi hızlı atarlar tekmeyi. Karate en iyi spordur.

muay thaiciler ayaklarının kaval kemiğiyle tekme atarak ağaçları parçalıyorlar ağaç gövdelerini kırıyorlar.tony jaa nın bir filminde tony jaa nın rakibi karnına 10 dan fazla tekme ve yumruk yedi ama adam kaya gibi hala aynıydı.ve hiç etkilenmedi.dövüşte önemli olan yumruk değil.o yumruğa karşı yapacağın savunma ve saldırı.muhammed ali ve george foreman maçında george foreman muhammed aliye demir kadar sert yumruklarla saldırdı ama muhammed ali hepsini savunma yaparak ve elleriyle blokladı.karate kiddeki turna tekmesi tony jaaya geldiği zaman tony jaa tekmeyi tutamasa bile elleriyle bloklar ondan sonrada ayağı kavrayıp kırar.karate en iyi spordur diyen bir insanın dövüş sanatları bilgisini ciddiye bile almam.muhtemelen bunu yazmadan önce bir şey içtin.ne içtiğini öğrenebilir miyim?

Karate de siyah kuşak biri tony jaa yı çuval gibi çiğner. Karateciler de taşları yumruklayarak güçlendiriyor ellerini. Hatta bir vuruşta boğa yı bile devirebiliyorlar.

evet sen neden bahsediyorsun muay thaiciler tek tekmeyle bir fili bile devirebiliyorlar.hatta rivayetlere göre bir muay thaici kendisini yemek isteyen bir t-rexin kafasını kavrayıp boynunu kırmış.var mı daha ötesi?

O da bir şey mi be karateci Wang yu tek vuruşla 2 t-rex i moleküllerine ayırır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.