Şimdi Ara

TonlaKazan’da Yepyeni Bir Dönem! (puanlı sistem geliyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Artık TonlaKazan’da dinlettiğiniz reklamlardan sadece konuşma süresi değil, çok daha çeşitli hediyeler kazanabileceksiniz.

Bugünden itibaren dinlettiğiniz reklamlar için PUAN kazanacaksınız. Bu puanları bakiyenizde biriktirerek, TonlaKazan Katalog’dan dilediğiniz ürünü alabileceksiniz!

Nasıl puan kazanabilirsiniz?

Reklam dinlettiğiniz her gün, gün içerisinde her farklı arkadaşınızdan aldığınız, her cevaplı çağrıdan 10 puan kazanacaksınız.

Puanları nasıl harcayacaksınız?

Kazandığınız puanları bakiyenizde biriktirerek, dilediğiniz zaman TonlaKazan Katalog’da harcayabilirsiniz.

Puanınızla neler alabilirsiniz?

Biriktirdiğiniz puanlarınızla, katalogda bulunan konuşma, SMS ve Internet paketlerinden dilediğinizi alabilirsiniz. Yeni hediyeler de çok yakında sizlerle olacak!

Bugüne kadar kazandığınız konuşma süreleri ne olacak?

Mevcut bakiyeniz bugün itibariyle puana çevrilmiştir. Bugünden itibaren kazanacaklarınız da o bakiyenin üzerine eklenecektir.

Hemen dinletmek istediğiniz reklamı seçin ve kazanmaya başlayın. Unutmayın, ne kadar çok puan kazanırsanız, o kadar çok hediye alabilirsiniz!

Daha detaylı bilgi almak için Yardım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://blog.tonlakazan.com/tonlakazan%E2%80%99da-yepyeni-bir-donem/

Ödüller:

Konuşma paketleri:
    1 günlük 12 TL / 30 dk 300 puan
    1 günlük 30 TL / 75 dk 500 puan
    7 günlük 50 TL / 125 dk 4500 puan
    2 günlük 50 TL / 125 dk 1000 puan

Sms paketleri:
    1 günlük 100 SMS 100 puan
    1 günlük 250 SMS 150 puan

Data paketleri:

1 günlük 50 MB 80 puan

Edit: Bence sistemin eski hali daha iyiydi. Verilen paketlerin neredeyse hepsi günlük paketler. Aylık olsaydı çok daha iyi olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 23 Haziran 2011; 13:25:52 >

• http://katalog.tonlakazan.com/ adresinde hediyeler belli olmuş haftalık ve günlük çok kötü
    bir tırpanda TONLAKAZAN'a vuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyeniceli -- 23 Haziran 2011; 12:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

http://katalog.tonlakazan.com/ adresinde hediyeler belli olmuş haftalık ve günlük çok kötü

Eski sistemden kalan 15dk vardı. Ama bu dklar puan olarak gözükmüyor. Bakiyeyi sıfırlamışlar.

• Aylik yada haftalik bir tl dususu oluyormu buna uye olursak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 23 Haziran 2011; 13:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

http://katalog.tonlakazan.com/ adresinde hediyeler belli olmuş haftalık ve günlük çok kötü

Eski sistemden kalan 15dk vardı. Ama bu dklar puan olarak gözükmüyor. Bakiyeyi sıfırlamışlar.

evet, açıklamalarda hala dakika kazanılacaktır diyor ama sitede puan dışında birşey gözükmüyor...

+

ton sayısı filanda yok...ton bulamama derdi bitti galiba...ama sadece puan kazanıp onunla hediye alınacaksa tonlakazanın işi bitmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 23 Haziran 2011; 13:24:56 >

• Kataloğa yeni paketler eklenecektir yazmışlar. Bir ihtimal aylık paketlerde eklenebilir. Ama puanlar da 50bin-100bin arası değişir gibi geliyor.
  • quote:

Kataloğa yeni paketler eklenecektir yazmışlar. Bir ihtimal aylık paketlerde eklenebilir. Ama puanlar da 50bin-100bin arası değişir gibi geliyor.

o zaman herkes 2-3 yıl konuşur 50.000 puanı doldurur.
    Günlük puan kazanma limiti konusunda birşey göremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günlük 200puan limiti varmış...Ama aynı numaradan puan kazanma sınırı ile ilgili birşey yazmıyor...
  • süper olmuş ya
  • quote:

quote:

Puanları eklemişler. 4200 puanım olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Günlük 200puan limiti varmış...Ama aynı numaradan puan kazanma sınırı ile ilgili birşey yazmıyor...

Cevaplanan çağrı başına ne kadar puan kazanılır?

TONLAKAZAN üyeleri hergün reklamton dinlettikleri ve cevapladıkları çağrı başına farklı kişilerden 10 puan kazanırlar. Aynı kişinin gün içindeki diğer aramalarında puan kazanamazlar.
  • quote:

quote:

Günlük 200puan limiti varmış...Ama aynı numaradan puan kazanma sınırı ile ilgili birşey yazmıyor...

TONLAKAZAN üyeleri hergün reklamton dinlettikleri ve cevapladıkları çağrı başına farklı kişilerden 10 puan kazanırlar. Aynı kişinin gün içindeki diğer aramalarında puan kazanamazlar.

benim için bitmiştir o zaman...anladığım kadarıyla eskisi gibi konuşma süreside vermiyecek...sadece topladığın puanlar ile alabileceksin...
  • şimdi benmi yanlış hesap yapıyorum yoksa 2x2=4 deilmi

1gün konuşma 30 dk 300 puan 7 kere alsak 210 dk 2100 puan
    7gün 125 dk 4500 puan

7 kere alsak daha ucuz bunu anlayabilen varmı?
  • en güzeli 50 mb internet 80 puan
  • Hocam alınabilecek reklam yokki :) hep dolu diyor :D
  • bugün 30 dk ihtiyacım vardı alayım dedim.
    gelen mesaj 48 saat içinde yüklenecek.
    BENİM İHTİYACIM VARKEN VERMİCEKSEN BU PUANLARI BEN NE YAPAYIMKİ
  • bunca kampanya varken türkcell kendini batırmaya çalışıyor.
    AVEA 19 TL 500 DK 1000 SMS 1000 MB GEÇSEK HER HAFTA EN AZINDAN SIKINTI ÇEKMEYİZ TON BULMAK İÇİN
  • quote:

quote:

quote:

benim için bitmiştir o zaman...anladığım kadarıyla eskisi gibi konuşma süreside vermiyecek...sadece topladığın puanlar ile alabileceksin...

benim içinde bitmiştir artık..

• tonlakazan da öldü beyler geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

süper olmuş ya

neresi guzel olmuş hocam..bknz.
    bana her ayın 20 sinde 18 tl geliyordu ancak ihtiyacım olmadığı için kullanmıyordum ve sonraki aya devrediyordu
    cunku her ay geldiği için devretmesi normaldi..
    şuanda tonlakazan bakiyemde 195 tl var...268 tl ye kadar çıkmıştı..
    ama şimdi konuşmazsam 20 temmuzda hepsi yanacak..
    mecburen konuşacam artık...

kim bilir bundan sonra bana kaç puan gelecek
    çunku beni çok kişi arıyor...birde puanlar ile arkadaşlarımıza hediye etselerdi
    vallahi sırf gıcık olsun diye satardım....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.