Şimdi Ara

Toni&Guy şampuan yorumum (yağlı ve ince telliler içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçlarım ince ve güçsüz ayrıca akşam yıkadığım saç sabaha yağlanıyor. Saçım uzun ve rutin olarak taramam gerekiyor.
    Clear pro nitrinium kullanıyordum, saçımın kırılması tamamen durdu. Tararken hiç kırık saç olmuyor. Ama kepek oluyor ve saçım çok çabuk yağlanıyordu. Birde saçı yumuşattığı için en küçük rüzgarda saç tanınmaz oluyordu.
    Head&shoulders ise kepeği tamamen kesiyor ama hemen ardından kırılmalar başlıyordu. Saçıma 1 kez girdirdiğim tarağı bağıra bağıra çıkarıyordum. 1 hafta zor dayandım kutudaki bitmeden attım.
    birde eczacıdan otacı ısırgan otlu şampuan aldım. Saçım kazık gibi oldu. Asla tarabmaz oldu. Kırıklar orta sevidedeydi ve kepek hala vardı.

İnternette toni&guy yorumalrını okudum. Çok olumlu yorumlar vardı, geçen hafta aldım. Sadece boynerde satıldığı için reklam yaptığımı düşünüyorum. 35 liraya aldım. Diğer şampuanlar 10-12 lirayken bunun %20 daha küçüğünün 35 lira olması biraz koydu açıkçası.
    Hem şampuan hem bakım kremi içeren ürünü aldım.

Saçımdaki kepek gitgide azaldı ve artık kalmadı. Saç kremi saçı beslediği için ince olduğu halde baya canlı gözüküyor ve şekil verirken çok daha rahat oluyor. Saç clear ve h&s'daki gibi kendini bırakmıyor. Şaç kimyasalla yumuşatılmış haline değil, doğal haline geliyor.
    Kırılma ise aynı clear'daki gibi hiç olmadı.
    Sabah vakit olmadığı için saçımı akşam yıkıyorum her zaman, saçım sabah, akşam yattığım gibi duruyor tek tarak hareketiyle düzeltip çıkıyorum evden. Diğer akşam bile yağlanmamış oluyor. Kremli şampuanlardan pek hoşlanmazdım ama saçı beslediği için saç yağlanmak zorunda kalmıyor.

Sonuç olarak ben çok memnun kaldım, eğer 35 lirayı gözden çıkarırsanız, ki bence dibine kadar değiyor, kesinlikle öneririm. Özellikle ince, kırılan ve yağlı saça sahip arkadaşlar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.