|
PARADOKS PARAGRAF: Kullanan varmı balon mu iyi mi? Ayrıca paragrafik ve paragrafikS nasıl? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laplasyen -- 29 Aralık 2020; 21:5:26 > |
|

1 Mobil
|
PARADOKS PARAGRAF: Kullanan varmı balon mu iyi mi? Ayrıca paragrafik ve paragrafikS nasıl? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laplasyen -- 29 Aralık 2020; 21:5:26 > |
|
|
Tonguçun çıkardığı tüm kitaplar balon. Paragrafiks çözdüm, bana hiç katkısı olmadı. |
Tonguç'un Yeni Paragraf Kitabı: Paragrafiks ile Paragraf Yazımını Keşfet
Paragrafiks, öğrencilerin paragraf yazma becerilerini geliştirmek için tasarlanmış bir yardımcı materyaldir. Bu kitap, paradoks paragraf türünün anlaşılmasına ve etkili bir şekilde yazılmasına odaklanmaktadır.
Paradoks paragraflar, karşıt iki fikri yan yana getiren ve okuyucunun zihnini harekete geçiren paragraf türleridir. Bu tür paragraflar, düşüncelerin farklı yönlerini keşfetmek ve tartışmanın her iki tarafına da yer vermek için kullanılır.
Paragrafiks, paradoks paragrafların nasıl yazılacağı konusunda adım adım kılavuzlar sunar. Öğrenciler, konuyla ilgili arka plan bilgilerinden, paradoks paragrafın yapısına ve yazarlık tekniklerine kadar her şeyi öğrenebilirler. Kitap ayrıca, öğrencilerin becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan çok sayıda alıştırma ve örnek içerir.
Paragrafiks, paradoks paragrafları anlamada ve yazmada zorlanan öğrenciler için faydalı bir kaynaktır. Kullanımı kolay dili ve açıklayıcı örnekleriyle öğrenciler, paragraf yazma becerilerini hızla geliştirebilirler.
Çevrimiçi yorumlar, Paragrafiks'in paragraf yazımına yönelik zorluk derecesinin orta seviyede olduğunu göstermektedir. Öğrenciler, kitaptan en iyi şekilde yararlanmak için temel paragraf yazma becerilerine sahip olmalıdır. Bununla birlikte, kitap, öğrencilerin paradoks paragrafların inceliklerini anlamalarına ve bunları etkili bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacak değerli bilgiler sağlar.
|
Tonguçun çıkardığı tüm kitaplar balon. Paragrafiks çözdüm, bana hiç katkısı olmadı. |
|
|
|
|
Dinle rahatlarsın kardeşim. |
|
|
paragrafiks i çözerken işkence çekiyorum resmen la cidden paragrafta limit arı paraf falan çözülebilir de belki apotemi de güzeldir ama tonguc çözülmese de olur sınavdan uzak paragraf kitabı cıkarıyor bana göre +++ paragraf denemesi bence 26-27şer soru falan olmalı(ösym son yıllarda sayıyı artırdıgı icin) |
|
paragrafiks piyasanın en iyi paragraf kitabıdır tartışmaya kapalı iyi forumlar. aslında paragraftan aradığınız şeye göre değişir. ben tek seferde okuyup odaklanmamın artması için çözüyordum. kitap bittikten sonra net artışını çok net hissettim 40 net yaptığım 2 3 deneme olmuştu. sonra paragraf işini salınca düştü gene. |
|
|
Sınıfımdaki derece öğrencilerinin tamamı çözdü ve beğendi neredeyse. Benden önce girilen 2 yoruma katılıyorum. En iyi demek iddialı olabilir ama beni en çok geliştiren kaynaklar bu iki kitaptı (ÖSYM nin kendi sorularını saymazsak). (Gerçek sınavda paragraftan yanlış gelmedi cümlede anlamdan geldi :D ) Şahin Küçük'le aynı senaryoları yaşadım bu arada. |
|
|
|
|
I'm here a week now... waiting for a mission... getting softer. Every minute I stay in this room, I get weaker, and every minute Charlie squats in the bush, he gets stronger. Each time I looked around the walls moved in a little tighter.
|