Şimdi Ara

Tonguç akademi tekrarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dil bilgisi 2.40 saat
    Coğrafya toplam 2 saat sanırım
    Felsefe 40 dk falan galiba

6 saat falan sürecek toplamda.tekrar için iyi mi sizce ?

Öğrenmek vs. için izlemiyeceğim tekrar için izleyeceğim işe yarar mı yoksa vakit kaybı mı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dil Bilgisi tekrar 15 dk.

Felsefe tekrar 20 dk.

Coğrafya tekrar max 1 saat.

İnsaflı davrandım yine.

Benim tekrar anlayışıma göre böyle.

Biliyosan zaten izlerken sıkılırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim sadece dil bilgisi kes yapıştır defter tekrarı 30-40 dk sürüyor sen ne yaptın öyle :)

Coğ Tonguç
    1 saat genel
    1 saat de iç dış koymuş izleyeyim dedim video da sıkılmıyorum defterden tekrar yaparken sıkılıyorum

Yani sana şöyle diyeyim
    Mesela Tonguç, dil bilgisini izledim üstüne özetlerimi okuyacağım sonra kes yapıştır defterini

Coğ aynı şekilde Tonguç + özetlerim + kes yapıştır defterim

Felsefe de aynı

Tekrarı sağlam yapmak istiyorum o yüzden soruyorum

• Bende dil bilgisinde Tonguç kullanıyorum ama o kadar derine inmiyorum coğrafyada iç dış kuvvet uzun bi zaten diğerlerini okuma ihtiyacı olmuyo bende felsefede sadece kavram bakıyorum o kadar. Yani bence fazla gelebilir sadece kendi özetlerini oku, eksik olduğun yerleri hatırlarsın gerekirse yoğunlaşırsın. Son olarak dil bilgisi öğrenmeden çok pratik ister, yani bence 2 dk video bile olsa o 2dkda soru çözmeni tavsiye ederim, tabi biliyosan. Coğrafya da hakeza öyle soru üzerinden öğrenilir bence.

• komodoejderi kullanıcısına yanıt
    Knk sen uyku düzenini Nasıl yapacaksın az kaldı Nasıl ayarlayacaz

• 35000 kullanıcısına yanıt
    Bir gün uyumayın veya 2-3 saat uyuyun direk giriyor düzene.
    Valla bilmiyorum artık düzene sokmam lazım kahvaltı zamanını falan ayarlamalıyım ama masada gözlerim kapanıyo uykum geliyo 2 adım atıp yatağa yatınca uykum gidiyo :D dün uyuycam diye yatağa yattım 6 saat uyuyamadım sadece bekledim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akademi Mezuniyet
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tonguç akademi çöptür :D Olm tonguç akademi nedir yaa Ben saat 2'den geri işlem izliyorum Behzattan, bu işler Tonguç Akademi ile olur mu sorarım size?

Yarın bi gün 15dk'da integral mi çalışacaksınız, boşverin onları bu işin ciddiyetini anlayın.Ciddi bi iş sınav maratonu
  • Yok hocam konuyu öğrenmek i in değil kısa tekrar için sormuştum ama haklısın . En iyi kendi özetlerime kes yapıştır defterime çalışmam , direk konun özeti üstüne güzel sorular daha iyi gelir gibi

Hiç yapamadığım dil bilgisinde , kes yapıştır defterim sayesinde hangi kelimenin ne ek aldığını , ne olduğunu , yazım yanlışlarını falan gerçekten ilk bakışta görüyorum

Birde hocam benim bağıntı , işlem , mantık yok . Hep sona erteledim . Teknofemden mi behzattan mı izleyeyim mecbur çalışmam lazım bunlara 3 soru bırak az değii çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 2 Mart 2016; 5:22:56 >
  • Beyler benden size bir tavsiye uyku düzeni önemli. Ben son hafta düzeltirim ya vs dedim ama olmuyor, oturmuyor yerine.Feci zorlandım en son olmadı sınava 1 saat uykuyla leyla girdim 2014'de . Bir de beyin o saatlerde içsel olarak dinlenmeye başlıyor uyanıksan bile psikolojik olarakta hazırlanması var bunun sadece fizyolojiyi geçin.Tavsiyem uzun bir süre kendinizi kasıp uyumayın otomatik ağırlık çöküyor diğer gece ama sorun şu ki tek seferde de yine o saatte yatağa girince uyunamıyor onu sağlamak için 2-3 kere kasmak gerekebilir.

Ooo mantık dedin de aklıma geldi, bi mantık izleyeyim yatmadan.Gerçi sabah-ı şerif oldu ama :D :D

Behzatta sadece işlem ve bağıntı var.İkisi 4-5 saatten aşağı değildir.Ama bu 4-5 saat lafta 4-5 saat, yani izlemesi 5-6 günü bile bulur belki.Ben video hızını 2'ye alıp izledim işlem 2-3 saatte anca bitti kısa kısa molalarla.Ha güzel mi dersler güzel, ama 10 güne sıkıştırılacak dersler değil.Hocalara geldikten izlemeni tavsiye ediyorum.

Bu bahsettiğimiz konulardan deli gibi yaratıcı soru sorarlar, 40 net yapıyorum diye gezenler 35 nete düşer.Dolaylı olarak herkes düşer tabi, eksik bırakmamak lazım.Bağıntı çalışmıştım ama bu simetri yansıyan falan gelir mi bilmem.Sınava girmeden son kez bakıcam, mod kesinlikle çalış bankosu var.Mantık gelmez belki bu sene geçen sene geldi diye ama yine de bakmak lazım.345'in denemelerinde ki mantık soruları da çok güzel, varsa elinde incele

• ToxoplasmaGondii kullanıcısına yanıt
    Bugün full uyumayıp akşam 11 de yatmayı düşünüyorum hocam iyi midir ?

7 saat falan uyumayı planlıyorum yeter sanırım

• Saol , iyi çalışmalar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestraa

Tonguç akademi çöptür :D Olm tonguç akademi nedir yaa Ben saat 2'den geri işlem izliyorum Behzattan, bu işler Tonguç Akademi ile olur mu sorarım size?

Yarın bi gün 15dk'da integral mi çalışacaksınız, boşverin onları bu işin ciddiyetini anlayın.Ciddi bi iş sınav maratonu

Adam öyle bi fanatik olmuşki coğrafya felsefe dil bilgisi diyorsun behzat diyor

Hahahahahah

Cidde'n bugün sıkıntıdan bi polinomunu dinleyeyim dedim Ada'm o konuda bile tüm soru tiplerini göstermiş neredeyse bence iyi Behzat ama tabi Tonguç tekrardan Behzata bağlamak komik olmuş şimdi bakınca :)

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Valla bilmiyorum artık düzene sokmam lazım kahvaltı zamanını falan ayarlamalıyım ama masada gözlerim kapanıyo uykum geliyo 2 adım atıp yatağa yatınca uykum gidiyo :D dün uyuycam diye yatağa yattım 6 saat uyuyamadım sadece bekledim :D

Bi gun uyuma ertesi gun aksam 9-10 artik kacta yatiyosan yat duzelir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen uyumadın mı hiç 5-6dan beri, helal olsun öyleyse.

Aynen öyle yapıcam bugün gece çalışcam kaçta yatarsam yatayım en geç 9da kalkıcam bidaha yatmıycam

tabzana

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestraa

Tonguç akademi çöptür :D Olm tonguç akademi nedir yaa Ben saat 2'den geri işlem izliyorum Behzattan, bu işler Tonguç Akademi ile olur mu sorarım size?

Sen saat 2den beri işlem izlersin ama sınavda tanım verip 3*4=? Gibi bir şey gelir kasma oraları

Aynen knk sabah 1 deneme çödüm ama şu an çözemem sanırım güçten düştüm uyumam ama akşam 11 de yatacağım düzene sokmak lazım uykuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 2 Mart 2016; 14:17:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35000

Aynen knk sabah 1 deneme çödüm ama şu an çözemem sanırım güçten düştüm uyumam ama akşam 11 de yatacağım düzene sokmak lazım uykuyu

Bence çok az uyu kafanı topla bir günün heba olmasın. Saat 5te kalksan şimdi yatıp, hem uykuyu kandırırsın kendine gelirsin hemde akşam 11 gibi uykun gelir. Abi artık düzenlememiz lazım vücut alışsın sınav düzenine

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.